Nu mai e cale de întors! Ben Affleck şi Jennifer Garner divorţează în mod oficial

Publicat pe

Ben Affleck şi Jennifer Garner vor divorţa în mod oficial după ce şi-au anunţat despărţirea în urmă cu 2 ani după un mariaj de 12  ani. A fost o perioadă în care cuplul a fost văzut de multe ori împreună, susţinând că fac tot ce pot pentru binele celor 3 copii ai lor.

 

În ultimul timp, părea că Ben şi Jennifer şi-au rezolvat problemele, după ce actorul a recunoscut că a fost internat într-o clinică pentru a se trata de dependenţa de alcool.

 

Potrivit informaţiilor deţinute de site-ul TMZ, cuplul a hotărât să-şi oficializeze divorţul, într-un moment în care a devenit clar pentru ei că nu mai pot avea un viitor împreună.

 

Actriţa a depus actele de divorţ, iar Ben a dat şi el imediat documentele necesare, procedura fiind una cât se poate de amicală. Cei doi nu au apelat la serviciile unui avocat specializat în divorţuri, cerând doar ajutorul unui mediator.

 

Se pare ca Ben şi Jennifer au căzut de acord să deţină custodia comună asupra celor 3 copii pe care îi au împreună, Violet Ann, Seaphina Rose Elisabeth şi Samuel.

 

Divorţul ar urma să se finalizeze în următoarele 6 luni, iar Ben Affleck şi Jennifer Garner vor fi liberi să înceapă o viaţă nouă. Cei 3 copii ai lor îi vor face însă să se întâlnească de multe ori şi să petreacă sărbătorile împreună.

 

Foto: Hepta

 

Nu mai e cale de întors! Ben Affleck şi Jennifer Garner divorţează în mod oficialNu mai e cale de întors! Ben Affleck şi Jennifer Garner divorţează în mod oficial
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter