Adrian Nartea ar accepta să intre în rolul unui transsexual: "E o provocare pentru mine"

Publicat pe

Adrian Nartea este unul dintre cei mai apreciați actori de la noi. După terminarea serialului de succes „VLAD', actorul s-a concentrat asupra altor proiecte artistice. Recent, Adrian Nartea a fost întrebat ce rol nu ar accepta să interpreteze, iar răspunsul acestuia a surprins multă lume. El a mărturisit că ar accepta să joace și rolul unui transsexual.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Protagonistul din serialul l „Vlad' se poate declara un bărbat împlinit, atât pe plan profesional, cât și personal. Adrian Nartea are o familie frumoasă, dar preferă să o țină departe de lumina reflectoarelor. Artistul se afișează rar la evenimentele mondene împreună cu soția sa, Alina Nartea Ferinceac. Cei doi au împreună doi copii minunați.

Adrian Nartea ar accepta să intre în rolul unui transsexual: "E o provocare pentru mine"Adrian Nartea ar accepta să intre în rolul unui transsexual: "E o provocare pentru mine"

Adrian Nartea face parte din distribuția multor filme, iar în curând se va pregăti să joace într-o piesă de teatru. Serialul 'VLAD' i-a adus actorului multă recunoaștere, dar și apreciere din partea publicului. Acesta mărturisește că mereu se simte flatat atunci când i se cere să facă poze cu fanele sale.

Citește și: De ce nu a mai plecat Adrian Nartea la Survivor:„Am fost în cumpănă destul de mult timp, dar nu am vrut să…'

Citește și: Cum s-au cunoscut Adrian Nartea și soția lui și la cât timp s-au mutat împreună:„Ne-am întâlnit în Tunisia' / EXCLUSIV

Citește și: Vloggerița Cristina Almășan este însărcinată. Primele imagini cu burtica de gravidă:”Tăticul tău este foarte…”

Citește și: Fotografii rare din copilărie cu vedete TV și actori.Cum sărbătoresc 1 Iunie alături de copiii lor / EXCLUSIV

Adrian Nartea ar accepta să intre în rolul unui transsexual

Este extrem de talentat și are o carieră de succes. Adrian Nartea este unul dintre cei mai îndrăgiți actori din România.Deși filmările serialului Vlad s-au terminat, actorul este implicat în multe producții. Recent, Adrian Nartea a fost întrebat ce rol nu ar accepta să interpreteze, iar răspunsul actorului a surprins. Acesta a declarat că îi place să intre în orice rol, ba chiar și în rolul unui transsexual.

Eu la bază sunt tot timpul băiat bun. În producțiile astea noi tu decizi dacă este personaj negativ sau pozitiv. Cel puțin în povestea asta SF pe care o facem nu pot să-ți zic exact cum e. E o provocare pentru mine. Nu știu dacă ar fi ceva ce nu aș face. Sincer. Depinde de miză, depinde de rol, depinde de producție, depinde de cât de mult rezonează cu mine. Adică provocările îmi plac foarte mult și vreau să le fac. Deci e greu de spus. Atât timp cât este de bun-simț și face sens pentru mine aș accepta chiar și un rol de trans', a mai declarat amuzat Adi Nartea pentru EGO.ro.

Adrian Nartea, despre viața de tătic

Pe lângă cariera de succes, Adrian Nartea este un tătic devotat. Actorul este căsătorit cu Alina Nartea Ferinceac, iar împreună au două fetițe minunate. Fiica cea mare a început să conștientizeze popularitatea tatălui ei și se mândrește atât la școală, cât și în grupul ei de prieteni. Adrian este atât de fascinat de fiicele sale încât a învățat cum să folosească majoritatea accesoriilor pentru fetițe.

„Nu mai am loc deloc de lucrurile lor. Locul meu este în portbagajul mașinii. Acolo am rachetele de squash. Am locul meu în dulap, unul micuț, ce-i drept, în rest toată casa este mov, roz, prințese, Barbie, agrafe. Știu să prind părul, știu să fac coadă împletită. Nevoia te învață. Când aud copilul plângând, mama lui este cu celălalt plângând, mă pun să fac coadă împletită. Că iese împletită în 4 și nu în 3 asta este partea a doua', a mai spus Adrian Nartea pentru sursa citată.

Actorul petrece mult timp cu fiicele sale

Atunci când nu se află pe platourile de filmare, Adrian Nartea se află în parc sau la diferite activități cu fiica sa cea mare. Actorul susține că este măgulit atunci când lumea îl place și îl oprește pe stradă.

„Pe mine mă flatează când vin oamenii și cer poze cu mine, mi se pare ceva foarte drăguț. Deja copiii și soția înțeleg. Soția se oferă să facă ea poze ca să ajute să iasă bine. Singurul lucru benefic pe pandemie este că aveam mască, ochelarii de soare, șapcă și nu mă mai recunoștea nimeni. Acum însă mă mai recunoaște. ', a mai spus actorul.

Sursa foto: Facebook

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter