Cum s-au cunoscut Adrian Nartea și soția lui și la cât timp s-au mutat împreună: „Ne-am întâlnit în Tunisia” / EXCLUSIV

Publicat pe

La 40 de ani, Adrian Nartea are toate motivele să se considere un bărbat norocos. Pe lângă o carieră de succes în lumea artistică, el are și o familie superbă. Viața lui s-a schimbat complet în urmă cu câțiva ani, în Tunisia, loc în care a întâlnit-o pe Alina, cea care i-a devenit ulterior și soție. Au împreună două fetițe superbe, ce au devenit centrul Universului lor. Iată ce interviu emoționant ne-a oferit actorul în revista VIVA! de decembrie!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Cum este Adi Nartea acasă? Tind să cred că transformarea este una destul de notabilă… Cum ești ca soț și ca tată?

Acasă, Adi Nartea este… Adi Nartea. Ceea ce s-a schimbat este timpul pe care-l am la dispoziție să fiu acasă. Este mai puțin și uneori sunt mai obosit, dar fac tot ceea ce ține de mine pentru a nu se resimți asta, în special pentru copii. Poate sună clișeistic, dar uneori, când ajung acasă și mă joc cu fetele, simt că îmi dau un fel de reset.

Cum s-au cunoscut Adrian Nartea și soția lui și la cât timp s-au mutat împreună: „Ne-am întâlnit în Tunisia' / EXCLUSIVCum s-au cunoscut Adrian Nartea și soția lui și la cât timp s-au mutat împreună: „Ne-am întâlnit în Tunisia' / EXCLUSIV

Citește și: Cum i s-a schimbat viața lui Adi Nartea, după ce a fost la un pas de moarte:„Dacă-ți dai pauze și intri în depresie… greu îți mai revii' / EXCLUSIV

Citește și: Ce planuri are Adrian Nartea după rolul din Vlad:”Merg peste ocean”

Citește și: O fotografie cu Lia, fetița Danei Rogoz, a primit sute de mii de like-uri:„A făcut turul lumii'

Citește și: Naistul Nicolae Voiculeț a devenit tată pentru a doua oară.Primele imagini cu bebelușul

Cum s-au cunoscut Adrian Nartea și soția lui și la cât timp s-au mutat împreună

Să ne întoarcem un pic la… începuturi. Știm că relația voastră a început după ce ați participat la o ședință foto în Tunisia. Apoi ați schimbat id-urile de messenger și ați început să vorbiți… Ce a urmat? Când v-ați revăzut și cum au decurs primele întâlniri?

Ne-am întâlnit în Tunisia, la o ședință foto. La acel moment, Alina era model în Milano, iar eu, în București. După ce ne am cunoscut, ne-am plăcut și am făcut schimb de ID-uri, dar viața a mers mai departe și fiecare dintre noi a continuat să-și vadă de activitate. Când ea venea în țară, ne făceam timp să ne vedem și, cu fiecare clipă, ne-am plăcut tot mai mult. Chiar în acea perioadă, eu voiam să merg la Milano, să încep modelling-ul acolo, așa că lucrurile s-au potrivit foarte bine.

La cât timp v-ați mutat împreună și când ți-ai dat seama că ea este partenera ideală, alături de care să întemeiezi o familie?

În toată perioada pe care eu am petrecut-o în Milano, noi am stat amândoi. (zâmbește) Iar la finalul celor patru luni, am revenit împreună acasă, ea mai plecând acolo doar pentru joburile directe, fără a mai merge la castinguri. Din acel moment, lucrurile au venit foarte natural: după patru ani ne-am căsătorit, iar apoi a venit și prima fetiță.

Adrian Nartea, despre relația lui cu Divinitatea

Ești un om credincios, cu frică de Dumnezeu, cum se spune în popor? Care este relația ta cu Divinitatea?

Sunt un om credincios, care este conștient că dincolo de tot ceea ce este palpabil, vizibil și logic există și foarte multe lucruri ilogice, dar logice din alte perspective! (zâmbește) Cred în faptul că Dumnezeu reprezintă tot ceea nu știm și nu înțelegem. Este o entitate compusă din noi toți, din toate sentimentele la un loc, din toate miracolele. Pe scurt, aș putea spune că eu cred în Dumnezeu, într-un comportament moral bun.

Pe final, spune-ne câteva lucruri despre tine pe care nici măcar nu le bănuim. Să te cunoaștem mai bine…

Vă las să mă mai descoperiți treptat în următoarele proiecte pe care le voi mai avea! (zâmbește)

CITEȘTE INTERVIUL INTEGRAL ÎN NUMĂRUL DE DECEMBRIE AL REVISTEI VIVA! REVISTA SE GĂSEȘTE LA PUNCTELE DE DIFUZARE A PRESEI. 

Sursă foto: Instagram

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter