Adriana Bahmuțeanu suferă de dorul copiilor ei, pe care nu i-a mai văzut de două luni: „Silviu nu i-a mai lăsat să vină la mine. I-am îmbrățișat prin gardul de fier”

Publicat pe

Adriana Bahmuțeanu le simte lipsa băieților ei, pe care nu îi mai are aproape, din cauza pandemiei globale de COVD-19. Eduard și Maximus sunt în vila tatălui lor, Silviu Prigoană, în urma unei hotărâri judecătorești.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Din cauza pandemiei de coronavirus, Silviu Prigoană s-a autoizolat împreună cu copiii lui, motiv pentru care nu i-a mai lăsat pe aceștia să își viziteze mama, în cele două weekenduri din lună, așa cum scrie în hotărârea judecătorească. 

Adriana Bahmuțeanu le duce lipsa copiilor săi și spune că simte că nu are niciun rost fără ei. 

'I-am auzit doar la telefon şi o singură dată i-am văzut şi i-am strâns în braţe printre porţile de fier ale casei tatălui lor. Copiii sunt la el, iar ultima dată când au fost la mine s-a întâmplat chiar atunci când s-au dat restricţiile de izolare. Silviu nu i-a mai lăsat să vină la mine de frica virusului. El s-a baricadat la propriu, nu iese deloc şi şi-a trimis şi angajaţii acasă. Este foarte atent şi cumva sunt de acord cu el, e normal să se protejeze pe el, dar şi pe copii. Într-adevăr, îmi este foarte dor de ei, simt că nu am nici un rost fără ei. Oricum, a trecut ce era mai greu şi cumva sunt mulţumită pentru că băieţii au la tatăl lor casă mare, piscină, toate condiţiile necesare, fac teme digitalizat. La mine cred că se plictiseau, că nu e deloc uşor la bloc pentru mine, darămite pentru ei. În plus, ei au crescut, sunt băieţi şi au nevoie mai mult de tatăl lor decât de mine', ne-a spus Adriana Bahmuţeanu cu un oarecare sentiment de împăcare cu fostul ei soţ.

Eduard, în vârstă de 8 ani și Maximus, în vârstă de 10 ani, sunt afectați de scandalul dintre Silviu Prigoană și adriana Bahmuțeanu, lucru pe care îl spune chiar mama lor. 

Nu ştiu cui a folosit. Din contră, nervi, nelinişte şi timp pierdut pe uşile tribunalelor. Copiii sunt mari, aleg şi la mama, şi la tata, nu îi poţi ţine legat de tine', a mărturisit jurnalista, potrivit Click.ro 

Cât despre perioada de izolare, Bahmuțeanu spune că a avut timp de citit și a fost foarte activă. 

 A fost o perioadă urâtă pentru mine care sunt super activă. Am avut timp să citesc foarte multe cărţi. Aştept să putem ieşi liber, fără restricţii şi să pot să îmi reiau activitatea. Momentan nu mai lucrez în televiziune, dar sunt în discuţii cu câteva posturi şi abia aştept să fac ce îmi place', a conchis Bahmuţeanu.

S-a resemnat cu gândul că băieții ei vor locui la Prigoană

Deși copiii au fost încredințați tatălui lor, Adriana Bahmuțeanu pare să se resemnat cu situația, ba chiar a concluzionat că „dracul nu e atât de negru'.

Vedeta a povestit că, într-un fel, orice rău este spre bine. Chiar dacă ea va avea de plătit pensie alimentară pentru cei doi copii ai lor până la majoratul acestora, celebra mamă a realizat că fiilor ei le va fi mai bine la tată, unde pot beneficia de condiții pe care ea – la fel ca mulți dintre noi – nu și le permite.

Adriana Bahmuțeanu suferă de dorul copiilor ei, pe care nu i-a mai văzut de două luni: „Silviu nu i-a mai lăsat să vină la mine. I-am îmbrățișat prin gardul de fier'Adriana Bahmuțeanu suferă de dorul copiilor ei, pe care nu i-a mai văzut de două luni: „Silviu nu i-a mai lăsat să vină la mine. I-am îmbrățișat prin gardul de fier'

„Între timp, pentru că ei s-au făcut mari, iar situaţia financiară a lui este cum este, s-au mărit şi pretenţiilor lor vizavi de tehnologie', a explicat Adriana Bahmuțeanu, spunând că a renunțat la proces și că i-a comunicat judecătoarei că dorește ca băieții să rămână la tatăl lor, cu atât mai mult cu cât custodia este comună.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter