Cum arată acum Shiloh, fiica în vârstă de 14 ani a Angelinei Jolie și a lui Brad Pitt, care își dorește să devină băiat: "Se consideră unul dintre frați"

Publicat pe

Pe 27 mai, Shiloh Jolie-Pitt a împlinit 14 ani și nimic din aspectul ei fizic nu demonstrează că se pregătește să se transforme într-o domnișoară, ci dimpotrivă, deși seamănă cu mama ei… Shiloh își dorește încă din copilărie să devină băiat.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Shiloh, fiica faimoșilor actori Angelina Jolie și Brad Pitt, a împlinit, pe 27 mai, 14 ani și a moștenit din caracteristicile ambilor ei părinți. Deși promite să se transforme într-o tânără de o frumusețe răpitoare, se pare că nu asta este ceea ce își dorește Shiloh, care arată mai degrabă ca un adolescent…

Shiloh, convinsă că aparține altui sex!

Brad Pitt și Angelina Jolie nu mai sunt acum un cuplu, iar asta i-a făcut pe mulți să se întrebe în ce măsură i-a afectat ast pe cei șase copii ai lor, dintre care trei biologici și trei adoptați. Cu siguranță, niciunul dintre ei nu a depășit ușor momentul, însă așa-zisa ciudățenie a lui Shiloh nu datează de ieri de azi, ci mai bine de 10 ani… Pe scurt, puștoaica nu s-a regăsit, chiar de îndată ce a început să conștietizeze cărui sex aparține, în rolul de fată. La început, Brad și Angelina nu s-au îngrijorat cu privire la preferințele vestimentare ale fiicei lor, chiar dacă erau oarecum ciudate pentru o fetiță atât de mică.

Citește și: Ce meserii a avut Cristi Borcea în cele 5 penitenciare în care a fost închis. S-a aflat și motivul pentru care judecătorii l-au eliberat condiționat!

„Am fost nevoiți să o tundem”

Până la vârsta de 4 ani însă, transformarea exterioară lui Shiloh era aproape completă – fetița voia să poarte părul scurt, haine sport preferate de băieți, dar și costume, și cravate. În plus, ea și-a exprimat dorința să fie strigată John sau Peter, iar apropiații s-au conformat.

La început, a fost amuzant, însă ulterior Brad și Angelina au realizat că e mai mult de atât. Evident, au mers cu ea la psiholog, pentru că era clar că se petrecea ceva cu fiica lor. Brad și Angelina au ales să-și lase fetița să se îmbrace așa cum îi place, crezând că aceasta este doar o fază trecătoare. Pe măsură ce a trecut timpul însă, convingerea lui Shiloh că aparține, de fapt, altui sex și determinarea ei de a face operație i-a convins pe părinții săi că nu a fost doar o joacă de copil răsfățat.

În 2010, Angelina Jolie mărturisea într-un interviu pentru Vanity Fair:

„Vrea să fie băiat. Așa că am fost nevoiți să o tundem. Îi place să poarte haine de băieți. Se consideră unul dintre frați'.

Puștoaica se bucură de altfel, de tot sprijinul și din partea tatălui ei, Brad Pitt. „Brad este atât de mândru de Shiloh și de persoana în care ea s-a transformat. Iubește cât de onestă este și cât de bună este cu frații ei', a mărturist un apropiat al familiei, adăugând că „Shiloh este apropiată de ambii ei părinți. Toți frații ei au așteptat, nerăbdători, să o aniverseze'.

Cum arată acum Shiloh, fiica în vârstă de 14 ani a Angelinei Jolie și a lui Brad Pitt, care își dorește să devină băiat: "Se consideră unul dintre frați"Cum arată acum Shiloh, fiica în vârstă de 14 ani a Angelinei Jolie și a lui Brad Pitt, care își dorește să devină băiat: "Se consideră unul dintre frați"

Cei doi părinți își sprijină fiica în totalitate

Brad și Angelina, care, de altfel, sprijină de ani de zile LGBT, s-au decis să-i fie alături fiicei lor în demersul de a-și schimba sexul, pentru că tranziția fizică, dar și cea psihică nu sunt ușoare, iar Shiloh va trebui să se lupte atât cu furtunile hormonale, cât și cu reacțiile celor din jur. Conform presei de peste ocean, la sfatul specialiștilor, Shiloh a început deja să ia hormoni acum trei ani, pentru ca trupul ei să nu apuce să se transforme și să devină femeie. Tranziția nu va fi ușoară, așa cum nici să fii transgender nu e ușor (chiar dacă vorbim despre Hollywood), așadar părinții lui Shiloh vor trebui să lase divergențele la o parte și să fie alături de… viitorul lor fiu.

Citește și: Cântăreața Alya este în pragul disperării! Blocată departe de țară, din cauza pandemiei COVID-19, a ajuns femeie de serviciu ca să nu moară de foame: „Sunt praf emoţional!”

Foto: Hepta, Profimedia

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter