Află care este treaba cu Pokemon Go

Publicat pe

Cu siguranta ai tot auzit in ultimele zile vorbindu-se despre Pokemon Go. Descopera tot ceea ce trebuie sa stii despre jocul care pur si simplu a „innebunit” lumea.

 

pokemon1

 

Va mai amintiti de celebrele desene Pokemon? Ei bine, acum, cei de la Nintendo au lansat un joc care in nici o saptamana a ajuns sa aiba o rata zilnic a utilizatorilor activi ce o depaseste pe cea a retelei Twitter.

 

Este un joc se foloseste de GPS pentru a combina realitatea cu lumea virtuala. Astfel, in Pokemon Go trebuie sa te plimbi cat mai mult pentru a prinde pokemoni, pentru a creste in nivel si pentru a te lupta cu alti maestri.

 

pokemon2

 

Atentie, pokemonii pot fi gasiti in locuri cat se poate de inedite, inclusiv comisariate de politie sau biserici, astfel ca jucatorii intra si acolo, deranjand diverse activitati. Pe scurt, jocul este deja foarte popular si in randul celebritatilor de peste ocean care l-au descarcat deja. Momentan se bucura de acest joc doar cei din SUA, Australia si Noua Zeelanda, urmand sa fie lansat si in Europa.

 

Adina Vilcea

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter