Sporturile preferate ale vedetelor

Publicat pe

Viva! a surprins opt vedete preocu­pate de mișcare în ipostaze sport glam. De la kickboxing, pilates, tenis, până la baschet sau fitness, iată care sunt spor­turile preferate ale celebrităților.

 

Lidia Buble

„Am făcut gimnastică de performanță până acum câțiva ani, așa că sportul are un rol important în viața mea. Din păcate, o perioadă, din cauza numeroaselor evenimente, timpul nu mi-a permis să merg la sală. Însă, acum, mi-am impus să fac mișcare aproape zilnic pentru un tonus bun și pentru a fi multumiță pe deplin atât profesional, cât și personal. Doar făcând sport pot da randament pe scenă, fără să mă simt obosită. Așadar, îi sfătuiesc pe toți să își rezerve minim 30 de minute pe zi pentru sport.

 

Cornel Ilie

„Tata m-a dus prima dată la tenis când eram mic și am jucat o lună la un club. El juca cu prietenii lui și mi-a plăcut foarte mult atmosfera, prietenia dintre ei. Am reluat antrenamentele în 2002 și de atunci merg săptămânal de 3-4 ori. Sunt extrem de pasionat și să joc și să mă uit. Câteodată, îmi fac programul în funcție de meciurile din turneele mari, ca să nu le ratez pe cele importante.

 

Alina Ceușan

„Pe lângă beneficiile fizice pe care le are, pentru mine sportul este terapeutic. Îmi place sportul dimineața, pentru că îmi încep ziua într-un mod plăcut, făcând ceva pentru mine, by myself. Categoric mișcarea îmi oferă un moment de liniște, mă ajută să gestionez situațiile stresante și să elimin pentru o oră-două, orice factor de stres și orice gând.

 

Ilinca Vandici

„Atunci când reușești să conștientizezi că sănătatea trebuie să reprezinte prioritatea vieții tale, îți poți schimba radical modul de a trăi. Acum 4 ani am luat decizia de a-mi păstra corpul, mintea și sufletul în starea lor pură și nealterată. Pe lângă alimentație, sportul a devenit ajutorul meu de nădejde în realiza­rea obiectivului propus. Așadar, mă puteți găsi de 6-7 ori pe săptămână în sala de fitness. Nu pentru că trebuie, ci pentru că asta mă face să mă simt tânără, sănătoasă, cu o energie bună și evident, cu un corp ce trădează barierele vârstei. Sportul a devenit parte din existența mea, sportul reprezintă momentul meu de descărcare în fiecare zi, sportul mi-e cel mai bun prieten!

 

Paul Ipate

„Joc baschet din clasa a 8-a. Am făcut Spiru Haret, unde baschetul era ca o religie:), și mi s-a părut un sport elegant. Plus că eram foarte mic și trebuia să mai cresc. Eram fan 76-ers și îmi plăceau foarte mult Allen Iverson și Vince Carter.

 

Andra Andreescu

„Practic pilates pentru că este un sport static care îți aduce rezultate imediate, fără efort cardio și care îți implică atât corpul, cât și mintea. Și îți conferă un sentiment general de bine.

 

Cabral

„Am practicat Kickbox și Thaibox timp de 18 ani, antrenat de tatăl meu. Rezultate bune, multe titluri naționale, un loc 2 european, au fost ani de antrenament greu, dar ani frumoși. Acum mi-aș alege partener de antrenament tot un bunicuț, cineva care se vaită de șale și articulații ca mine. Ăștia tineri sunt prea zglobii…

 

Cătălina Ponor

„Ascult Enrique Iglesias și îmi place orice fel de dans, dar pe viitor mi-aș dori să iau lecții de street dance.

 

Foto ȘTEFAN DANI

Stilist: Silvia Cristescu

Machiaj: Liana Veverița (Beauty District)

Coafură: Alex Caraman (Beauty District).

Fotografiile au fost realizate la Stejarii Country Club. Mulțumim pentru sprijin!

 

Sporturile preferate ale vedetelorSporturile preferate ale vedetelor

 

 

 

 

  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter