Al Bano şi-a căsătorit fiica în Italia. O vedetă din România pe lista invitaţilor

Publicat pe

Celebrul cântăreţ Al Bano a fost socru mic în acest weekend, el căsătorindu-şi fiica in Italia. Cristel Carrisi si-a organizat nunta în oraşul Lecce, ceremonia religioasă având loc la Cattedrale San Matteo.

 

Mireasa a arătat superb într-o rochie albă, cu o trenă foarte lungă, ea căsătorindu-se cu Davor Lukšic, un croat foarte bogat.

 

Numeroşi invitaţi au fost prezenţi la eveniment, printre aceştia aflându-se Toto Cutugno sau Laura Biagiotti, dar si o româncă.

 

Irina Nicolae, fosta componentă a trupei ASIA, a participat la ceremonie, ea venind împreună cu soţul ei, Marius Vizer, alături de care locuieşte la Budapesta.

 

Irina a arătat superb într-o rochie neagră, lungă, cu aplicaţii de paiete, accesorizată cu bijuterii argintii şi un plic tot argintiu.

 

Foto: Hepta

 

Al Bano şi-a căsătorit fiica în Italia. O vedetă din România pe lista invitaţilorAl Bano şi-a căsătorit fiica în Italia. O vedetă din România pe lista invitaţilor
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter