Vedete în acest weekend la Festivalul de film de la Veneţia. Catrinel Menghia, apariţie de senzaţie pe covorul roşu

Publicat pe

Parada vedetelor pe covorul roşu la cea de-a 73-a ediţie a Festivalului de film de la Veneţia a continuat în acest weekend. Nume mari ale cinematografiei şi-au făcut apariţia la Veneţia pentru a-şi prezenta cele mai recente producţii.

 

Amy Adams, Naomi Watts, Tom Ford, Mel Gibson, dar şi românca Catrinel Menghia au strălucit pe covorul roşu în acest weekend.

 

Designerul Tom Ford şi-a prezentat în Italia cel de-al doilea film regizat de el. Este vorba de „Nocturnal Animals”, cu Amy Adams şi Jake Gylenhaal în rolurile principale. Actriţa a oferit unele dintre cele mai frumoase momente pe covorul roşu, unde a aparut alaturi de iubitul ei, Amy Adams Darren Le Gallo. Cei doi s-au sărutat şi au oferit imaginea unuia dintre cele mai frumoase cupluri de l aaceastă ediţie a festivalului.

 

„The Young People' a fost un alt film proiectat în acest weekend, pelicula avându-l în distribuţie pe Jude Law, cel care îl interpretează pe primul papă american, un personaj fictiv.

 

Catrinel Menghia a fost prezentă pe covorul roşu la premiera dramei „Hacksaw Ridge', în regia lui Mel Gibson, cel care revine în această ipostază după o pauză destul de lungă.

 

Foto: Hepta

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista Viva
Revista Viva