Vedete în acest weekend la Festivalul de film de la Veneţia. Catrinel Menghia, apariţie de senzaţie pe covorul roşu

Publicat pe

Parada vedetelor pe covorul roşu la cea de-a 73-a ediţie a Festivalului de film de la Veneţia a continuat în acest weekend. Nume mari ale cinematografiei şi-au făcut apariţia la Veneţia pentru a-şi prezenta cele mai recente producţii.

 

Amy Adams, Naomi Watts, Tom Ford, Mel Gibson, dar şi românca Catrinel Menghia au strălucit pe covorul roşu în acest weekend.

 

Designerul Tom Ford şi-a prezentat în Italia cel de-al doilea film regizat de el. Este vorba de „Nocturnal Animals”, cu Amy Adams şi Jake Gylenhaal în rolurile principale. Actriţa a oferit unele dintre cele mai frumoase momente pe covorul roşu, unde a aparut alaturi de iubitul ei, Amy Adams Darren Le Gallo. Cei doi s-au sărutat şi au oferit imaginea unuia dintre cele mai frumoase cupluri de l aaceastă ediţie a festivalului.

 

„The Young People' a fost un alt film proiectat în acest weekend, pelicula avându-l în distribuţie pe Jude Law, cel care îl interpretează pe primul papă american, un personaj fictiv.

 

Catrinel Menghia a fost prezentă pe covorul roşu la premiera dramei „Hacksaw Ridge', în regia lui Mel Gibson, cel care revine în această ipostază după o pauză destul de lungă.

 

Foto: Hepta

 

Vedete în acest weekend la Festivalul de film de la Veneţia. Catrinel Menghia, apariţie de senzaţie pe covorul roşuVedete în acest weekend la Festivalul de film de la Veneţia. Catrinel Menghia, apariţie de senzaţie pe covorul roşu

 

substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter