Al doilea atentat într-un an - rapperul Young Dolph, împușcat în fața unui hotel din Hollywood!

Publicat pe

După ce a supraviețuit unui atentat, în luna februarie, când a fost victima unui atac armat, rapperul Young Dolph (32) a fost împușcat în fața unui hotel din Hollywood, poliția bănuind că a fost o reglare de conturi între hip-hopperi.

 

În mod paradoxal, Young Dolph s-a apucat de muzică în 2008, când, în urma unui accident de mașină, a fost la un pas de moarte, spunând că acesta a reprezentat semnalul de trezire pentru el. Se pare însă că, de atunci, pericolul l-a însoțit în permanență, anul acesta, în februarie, artistul fiind victima unui atac armat, asupra SUV-ului acestuia trăgându-se nu mai puțin de 100 de gloanțe! Din fericire, faptul că mașina era antiglonț i-a salvat artistului viața, incidentul inspirându-l să scoată un nou album, intitulat sugestiv „Bulletproof”, care a ajuns pe locul 36 în topul Billboard, un record destul de bun pentru un rapper aflat la începutul carierei.

 

Young Dolph și întregul arsenal al unui rapper

Young Dolph și întregul arsenal al unui rapper

 

Dacă atunci poliția a bănuit că era vorba despre o reglare de conturi între el și acoliții unui alt rapper, Yo Gotty, nici în acest caz încă nu s-a stabilit cine au fost atacatorii, martorii spunând că rapperul a fost implicat într-o altercație cu alți trei bărbați, în fața hotelului Loewes Hollywood, aflat la intersecția dintre Hollywood Boulevard și Highland Avenue. Young Dolph, pe numele său real Adolph Thornton, ar fi fost implicat într-o altercație fizică, în final unul dintre bărbați scoțând o armă și rănindu-l grav pe rapper. Poliția bănuiește că și de data aceasta a fost vorba despre o răfuială între rapperi.

 

Young Dolph le arată rivalilor că au pentru ce-l invidia...

Young Dolph le arată rivalilor că au pentru ce-l invidia…

 

Poliția a raportat inițial că un Cadillac Escalade auriu a fost văzut părăsind scena incidentului în viteză, mașina fiind găsită abandonată mai târziu în fața unei benzinării. În urma atacului, a fost reținută o persoană, poliția fiind pe urmele altor doi suspecți. Din păcate, starea rapperului, care a fost dus de urgență la spital, este destul de gravă, așa că nu ne rămâne decât să sperăm că va ajunge să scoată un album nou și în urma acestui nou atentat. „Die Hard' ar fi un titlu potrivit…

 

Oana Pantazi

Foto: Instagram

 

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter