Andreea Răducan a devenit mamă pentru prima dată

Publicat pe

Fosta mare gimnastă Andreea Răducan a devenit mamă pentru prima data în urma cu câteva zile, ea aducând pe lume o fetiţă.

Andreea a născut prin cezariană şi acum atât ea, cât şi fetiţa ei se simt foarte bine, deşi aceasta a venit pe lume mai devreme decât era planificat iniţial, şi anume în luna octombrie.

Andreea, care a devenit de puţin timp preşedintele Federaţiei Române de Gimnastică, nu a dezvăluit pentru moment numele fetiţei sale.

Fosta campioană olimpică este căsatorită cu omul de afaceri Daniel Tandreu, cu care s-a căsatorit anul trecut după o poveste de dragoste începută în urmă cu mai bine de 4 ani.

La doar 7 luni de la căsătorie Andreea şi-a anunţat prietenii că este însărcinată, spre marea bucurie a prietenelor sale Cătălina Ponor și Monica Roșu

Cătălina a postat pe pagina sa de Instagram o fotografie în care sunt toate trei lângă un urs uriaș de plus, alături de mesajul : „We will always have that kid inside us' („Întotdeauna va exista un copil în fiecare dintre noi').

 

Andreea Răducan a devenit mamă pentru prima datăAndreea Răducan a devenit mamă pentru prima dată
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter