Al Pacino a mers 25 de ani la psiholog, 5 zile pe săptămână! Care a fost motivul suferinței sale

Publicat pe

Al Pacino a fost la psiholog timp de 25 de ani, câte cinci zile pe săptămână, după celebrul său rol din filmul „Nașul'. Actorul a avut nevoie de terapie serioasă după rolul de mafiot care i-a adus faimă la Hollywood și spune că celebritatea este foarte greu de gestionat, mai ales dacă apare peste noapte.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Problema lui Al Pacino a fost că nu a știut singur cum să-și gestioneze succesul uriaș obținut o dată cu rolul care l-a făcut cunoscut în întreaga lume, în scurt timp de la lansarea filmului considerat clasic în industria cinematografică -„Nașul – The Godfather' lansat în 1972.

Al Pacino a mers 25 de ani la psiholog, 5 zile pe săptămână! Care a fost motivul suferinței saleAl Pacino a mers 25 de ani la psiholog, 5 zile pe săptămână! Care a fost motivul suferinței sale

Filmul „Nașul' este considerat unul dintre cele mai bune filme din istorie și l-a transformat pe Al Pacino într-un adevărat star la Hollywood. Interpretarea de excepție a personajului Michael Corleone și transformarea lui dintr-un soldat din al Doilea Război Mondial într-un cap nemilos al Mafiei este considerată una dintre cele mai bune din istoria filmului.

Actorul a dezvăluit că a apelat la ajutorul psihologilor pentru a trece cu bine peste provocările faimei internaţionale, şi a continuat terapia pe măsură ce rolurile interpretate i-au confirmat statutul.

„Nu e uşor să te obişnuieşti cu aşa ceva', a spus Al Pacino. „Efectele acestui tip de faimă ajung să dureze decenii. Am avut nevoie de terapie 25 de ani, câte cinci zile pe săptămână, a mărturisit actorul.

Citește și:

Al Pacino, părăsit de iubita cu 40 de ani mai tânără, pe motiv că este prea bătrân și prea zgârcit: 'Îmi cumpăra doar flori'

Drama neștiută a actriței Meryl Streep. Și-a pierdut primul iubit, răpus de o boală cruntă: „Aş fi făcut orice pentru el”

Asasinarea lui Maurizio Gucci, subiectul unui film cu Lady Gaga, Al Pacino şi Robert De Niro. Ce face acum fosta doamnă Gucci, care și-a ucis soțul

Actorul a adăugat că a trecut prin momente grele şi că a mers la terapie cinci zile pe săptămână, timp de 25 de ani. Potrivit The Hollywood Reporter, Al Pacino nu s-a regăsit deloc în rolul pe care l-a jucat magistral, însă faima pe care a căpătat-o în urma filmului l-a afectat atât de mult, încât nu mai putea face diferența între realitate și lumea viața de vis pe care o trăia.

Cu trecerea anilor, Al Pacino a reuşit să găsească un echilibru între viaţa profesională şi cea personală, selectându-şi cu atenţie rolurile, potrivit Libertatea.

Filmul a fost regizat de Francis Ford Coppola, iar Al Pacino l-a interpretat ireproșabil pe celebrul mafiot Michael Corleone. Pacino şi-a amintit cuvintele rostite de regizorul şi actorul Lee Strasberg:

„Dragul meu, trebuie să te adaptezi', sfat pe care l-a şi urmat, în ciuda greutăţilor. Ultimul film în care joacă Al Pacino abordează toto subiectul mafiei, The Irishman', în regia lui Martin Scorsese, cu Robert De Niro şi Joe Pesci.

Fiind ocupat cu terapia, Al Pacino a filmat pentru doar cinci filme în anii 1980. „Am vrut doar să mă îndepărtez de ritmul nebunesc de lucru şi a fost bine pentru mine', a mai spus actorul.


 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter