Albertina Ionescu se mărită. Cine este viitorul soț al prezentatoarei TV

Publicat pe

Albertina Ionescu, prezentatoarea tv de la TVR 1, se pregătește să devină mireasă. Vedeta are o relație de mai bine de doi ani cu un prezentator de emisiuni de business, iar în curând se vor căsători. După relația cu afaceristul Adrian Ispravnic, Albertina și-a găsit fericirea în brațele lui Constantin Opriș.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

În 2014, Albertina Ionescu s-a despărțit de omul de afaceri Adrian Ispravnic, cel cu care a avut o relație de câțiva ani. Prezentatoarea tv a fost căsătorită cu Ștefan Lungu, iar în 2018 a avut o relație cu Valentin Butnaru, prezentatorul de știri de la Observator. Ei bine, vedeta a trecut peste relațiile eșuate și pare că și-a găsit liniștea în brațele noului iubit.

Albertina Ionescu se mărită. Cine este viitorul soț al prezentatoarei TVAlbertina Ionescu se mărită. Cine este viitorul soț al prezentatoarei TV

Albertina a fost întotdeauna o discretă cu viața ei personală și a vorbit doar despre realizările pe plan profesional. Frumoasa prezentatoarea de la TVR 1 se iubește cu un bărbat mai tânăr cu patru ani decât ea. În curând, cei doi își vor uni destinele.

Citește și: Rețeta de miercuri: Albertina Ionescu propune somon la cuptor cu broccoli pentru o cină rapidă și delicioasă

Citește și:Reţeta pentru care Albertina Ionescu a primit flori

Citește și: Iubita lui Daniel Pavel, primele declarații despre relația cu prezentatorul Survivor:”E un bărbat…”

Citește și: Cum a apărut Lavinia Pîrva, în direct la TV. Adevărul despre silueta ei:a îmbrăcat cei mai scurți pantaloni

Albertina Ionescu se mărită

Albertina Ionescu, frumoasa prezentatoare tv, trăiește o poveste de dragoste frumoasă alături de partenerul ei. După aproape doi ani de relație, Albertina și iubitul ei se căsătoresc. Vedeta formează un cuplu cu un prezentator de emisiuni de business, la Prima TV, care se numește Constantin Opriș. Cei doi s-au mutat împreună și vor să își unească destinele. Prezentatoarea de la Televiziunea Română a păstrat o discreție maximă, iar vestea că se va căsători a fost una surprinzătoare. Potrivit Click!, viitorul soț al Albertinei Ionescu este originar din Turnu Măgurele, a debutat ca reporter, iar acum prezintă o emisiune de business.

Constantin este un gentleman adevărat, a creat un spațiu ideal pentru a se forma legătura dintre noi. Simplu nu i-a fost, însă acum îl apreciez pentru răbdare și consecvență. Maturitatea cu care întâmpină fiecare zi, umorul, inteligența, devotamentul, manierele și respectul sunt doar o parte dintre calitățile lui. Când mă ține de mână, simt că pot realiza orice, că am o putere infinită de reușită și dezvoltare.”, își descria Albertina partenerul de viață, în publicația Elle. 

Cine este viitorul soț al Albertinei Ionescu

Iubitul Albertinei Ionescu activează de 14 în televiziune, iar în prezent moderează o rubrică de afaceri la Prima Tv și o emisiune la Profit.ro. Logodnicul prezentatoarei tv este un bărbat elegant și se pare că va fi cel care o va duce la altar pe frumoasa vedetă.

 „În 2007 m-am mutat în București, iar pe la începutul lui 2008 am ajuns să lucrez întâmplător la Euforia TV, ca reporter la o emisiune, după care am continuat ca reporter/coprezentator la altă emisiune tv. De atunci, mi-am dorit să lucrez în televiziune, asta pentru că de ceva vreme tot prezentam evenimente artistice, baluri ale bobocilor, campanii electorale, zile de municipii și cam tot ce necesita un prezentator…automat s-a născut și pasiunea pentru TV. La GiGa TV , am fost chemat să dau o probă de prezentator știri., mărturisea Constantin Opriș, în urmă cu mulți ani.

Ce spune Constantin despre iubita lui

Iubitul Albertinei Ionescu își apreciază foarte mult partenera. Constantin Opriș a declarat pentru sursa citată ce îl atrage cel mai mult la Albertina, dar și cât de mult înseamnă pentru el. Cei doi formează un cuplu frumos și doar apropiații știau până acum despre relația lor.

„Dincolo de eleganța, naturalețea, inteligența, sinceritatea și puterea ei de a rezolva lucruri și situații, Albertina este o femeie cu un fin simț al umorului, iar faptul că apreciază tot ce gătesc eu mă face să fiu mai bun în tot ceea ce fac. Știți vorba aia: «în spatele oricărui bărbat puternic se află o femeie puternică». Exact așa este și în cazul nostru, a spus Constantin Opriș.

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter