Alec Baldwin – Împreună cu adorabila lui familie la premiera filmului „Boss Baby”

Publicat pe

Alec Baldwin şi-a împrumutat vocea personajului din „Boss Baby', o animaţie care se anunţă a fi una de mare succes, iar la premiera de la New York actorul şi-a făcut apariţia alături de adorabila lui familie.

 

Astfel, actorul în vârstă de 58 de ani a venit împreună cu soţia lui, Hilaria şi cu doi dintre cei trei copii ai lor, Carmen şi Rafael, care au făcut show pe covorul bleu.
Hilaria a postat şi ea pe Instagram imagini de la eveniment, iar în dreptul fotografiei cu micul Rafael ea a scris: We have our very own #BossBaby #RafaelThomas

 

Soţia lui Alec Baldwin afişează o formă fizică perfectă după ce a adus pe lume 3 copii, între care exista diferenţe mici de vârstă. Cele 3 sarcini nu au lasat semne asupra siluetei sale, Hilaria fiind o celebră instructoare de yoga, pe care a practicat-o inclusiv când a fost insărcinată şi apoi la scurt timp dupa a născut a reluat activitatea fizică.

 

La premiera de la New York ea a purtat o salopetă neagră, accesorizată cu sandale cu tocuri foarte mari, iar cei doi copii au fost foarte eleganţi, Carmen purtând o salopetă bleu şi pantofi roz, iar Rafael a fost copia în miniatură a tatălui său, ambii purtând costum negru, cămaşă albă şi cravată neagră.

 

Vezi si:

La 58 de ani, Alec Baldwin este tata pentru a 4-a oara

 

 

Alec Baldwin – Împreună cu adorabila lui familie la premiera filmului „Boss Baby'Alec Baldwin – Împreună cu adorabila lui familie la premiera filmului „Boss Baby'
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter