Alec Baldwin – Împreună cu adorabila lui familie la premiera filmului „Boss Baby”

Publicat pe

Alec Baldwin şi-a împrumutat vocea personajului din „Boss Baby', o animaţie care se anunţă a fi una de mare succes, iar la premiera de la New York actorul şi-a făcut apariţia alături de adorabila lui familie.

 

Astfel, actorul în vârstă de 58 de ani a venit împreună cu soţia lui, Hilaria şi cu doi dintre cei trei copii ai lor, Carmen şi Rafael, care au făcut show pe covorul bleu.
Hilaria a postat şi ea pe Instagram imagini de la eveniment, iar în dreptul fotografiei cu micul Rafael ea a scris: We have our very own #BossBaby #RafaelThomas

 

Soţia lui Alec Baldwin afişează o formă fizică perfectă după ce a adus pe lume 3 copii, între care exista diferenţe mici de vârstă. Cele 3 sarcini nu au lasat semne asupra siluetei sale, Hilaria fiind o celebră instructoare de yoga, pe care a practicat-o inclusiv când a fost insărcinată şi apoi la scurt timp dupa a născut a reluat activitatea fizică.

 

La premiera de la New York ea a purtat o salopetă neagră, accesorizată cu sandale cu tocuri foarte mari, iar cei doi copii au fost foarte eleganţi, Carmen purtând o salopetă bleu şi pantofi roz, iar Rafael a fost copia în miniatură a tatălui său, ambii purtând costum negru, cămaşă albă şi cravată neagră.

 

Vezi si:

La 58 de ani, Alec Baldwin este tata pentru a 4-a oara

 

 

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter