Rio Ferdinand a recunoscut că s-a refugiat în alcool după moartea soției sale

Publicat pe

Fotbalistul englez Rio Ferdinand a recunoscut ca a apelat la consumul de alcool după ce soția sa, Rebecca, a murit în martie 2015 din cauza cancerului la sân.

În timp ce filma un documentar pentru BBC, Ferdinand a dezvăluit că se trezea în mijlocul nopții ca să bea alcool pentru a alina durerea provocată de moartea soției sale.

În prezent, fotbalistul, în vârstă de 38 de ani ani, este și mamă și tată pentru cei trei copii ai săi, Lorenz (10 ani), Tate (8 ani) și Tia (5 ani). Acesta a mai povestit că se luptă cu această adaptare, de aceea alcoolul a fost unul dintre refugiile sale.

La început beam foarte mult pe timpul nopții', a spus Ferdinant, potrivit Daily Mail.

Avem o doamnă care locuiește cu noi, iar când mergea la culcare, mă trezeam în timpul nopții și probabil beam foarte mult în primele 3-4 luni. Dar mă trezeam a doua zi și îmi duceam copii la școală și alte chestii', a mai adăugat fotbalistul.

În plus, acesta a spus că acum poate empatiza cu oamenii care merg în locuri întunecate în urma unei traume sau dureri.

Atunci când a venit vorba despre sinucidere, Ferdinand a insistat că au existat oameni în jurul lui care i-au dat puterea să reușească să treacă peste durere pentru copiii săi.

Rio Ferdinand și Rebecca s-au căsătorit în anul 2009 pe insula Peter Island, după ce în 2007 a cerut-o de soție în timpul unei nunți din Las Vegas. Rebecca a murit în anul 2015 din cauza cancerului la sân.

Alexandra Popescu

Foto: Hepta

Citește și:

Prinţul Harry regretă ca nu a putut vorbit despre moartea mamei sale

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter