Prinţul Harry regretă ca nu a putut vorbit despre moartea mamei sale

Publicat pe

În 1997, la sfârşitul lunii august, Prinţesa Diana murea la Paris într-un tragic accident de circulaţie lăsând în urma sa multă durere, dar şi doi fii adolescenţi, William şi Harry, extrem de afectaţi de dispariţia sa.

 

harry1

 

Cei doi prinţi nu au vorbit în mod public despre moartea Prinţesei, până acum, când Harry şi-a deschis sufletul.

 

Prinţul în vârstă de 31 de ani a fost prezent la un eveniment caritabil care şi-a propus să sensibilizeze oamenii în legătură cu afecţiunile psihiatrice. Într-un interviu pentru emisiunea BBC Breakfast, el a vorbit despre moartea mamei sale şi despre durerea pe care o poartă de atunci în fiecare zi.

 

„Suferinţa nu este o problemă atunci când vorbeşti despre ea. Nu este o slăbiciune. Slăbiciunea presupune să ai o problemă fără să recunoşti acest lucru, fără să o rezolvi'.

 

Mai multe vedete din sportul britanic s-au alăturat lui Harry, William şi Ducesei de Cambridge, vorbind despre dramele personale.

 

Fotbalistul Rio Ferdinand este unul dintre cei care şi-au deschis sufletul, dupa ce soţia lui a murit din cauza unui cancer de sân. Lui i-a spus prinţul Harry că regretă cu adevărat faptul că nu a vorbit mai devreme despre moartea Dianei.

 

Foto: Hepta

 

Citeste si:

 

Printul Harry avea 13 ani cand Printesa Diana a murit. Acum are 31 de ani si a facut cele mai emotionante marturisiri despre mama lui

 

Harry – Un print angajat

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter