Alec Baldwin a aflat sentința în cazul morții colegei sale, Halyna Hutchers. A fost achitat

Publicat pe

Alec Baldwin, în vârstă de 64 de ani a aflat verdictul în cazul uciderii din culpă a colegei sale, Halyna Hutchers. Actorul a declarat pe rețelele de socializare că a fost achitat de acuzația de crimă a directorului de imagine. Pe 21 octombrie, Halyna a fost împușcată mortal, după ce arma din mâna lui Baldwin s-ar fi descărcat accidental.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Alec Baldwin a trecut prin momente cumplite, în timpul filmărilor pentru producția „Rust”. Hutchins, în vârstă de 42 de ani, a fost împușcată mortal, în timp ce regizorul Joel Souza a fost rănit, când Baldwin a descărcat o armă de foc. Familia regizoarei l-a dat în judecată pe actorul de la Hollywood.

Alec Baldwin a aflat sentința în cazul morții colegei sale, Halyna Hutchers. A fost achitatAlec Baldwin a aflat sentința în cazul morții colegei sale, Halyna Hutchers. A fost achitat

Producătorii filmului  „Rust' au fost amendați de autoritățile din New Mexico pentru neglijența de pe platourile de filmare. Alec Baldwin a declarat în nenumărate rânduri că arma s-a descărcat și că totul a fost un accident nefericit. De asemenea, actorul a subliniat că nu este vinovat de moartea regizoarei.

Citește și: Soția lui Alec Baldwin este însărcinată cu al șaptelea copil.Cum a dat Hilaria vestea

Citește și: Fiica lui Alec Baldwin își apără tatăl, după ce a ucis o colegă, la filmări:„Eşti cea mai dezgustătoare…'

Citește și: Adrian Enache și Iuliana Marciuc petrec Paștele despărțiți:”Vom produce și bani”

Citește și: Manu, din casa Mireasa, noi dezvăluiri despre fosta iubită însărcinată:”Încă o iubesc”

Alec Baldwin a fost achitat în cazul acuzației de ucidere din culpă a Halynei Hutchins

Actorul Alec Baldwin a scăopat de acuzațiile familiei regizoarei Halyna Hutchins. Acesta a fost acuzat în cazul de ucidere din culpă a acesteia. Baldwin a anunțat pe rețelele de socializare că a fost achitat de acuzația de crimă. Pe 21 octombrie 2021, în timpul filmărilor pentru pelicula „Rust', pistolul care se afla în mâna actorului s-a descărcat accidental. Halyna Hutchins a fost împușcat-o mortal, iar regizorul Joel Souza a fost rănit.

Autoritatea care reglementează regimul armelor și munițiilor din New Mexico i-a amendat pe producătorii filmului cu suma de 139.793 de dolari pentru neregulile întregistrate pe platourile de filmare. Totodată, Compania Rust Movie Productions a anunțat că va face apel la decizia autorităților, fiind nemulțumită de amendă.

Alec Baldwin, dat în judecată pentru moartea Halynei Hutchins

La scurt timp după moartea tragică a Halynei Hutchins, Alec Baldwin a fost dat în judecată de familia regizoarei. Actorul a fost acuzat pentru cauzarea morții lui Hutchins, iar avocații familiei regizoarei au spus că această moarte este  „fără sens'. „Și-a pierdut soția, care era iubirea vieții sale, iar fiul său și-a pierdut mama', a declarat Brian Panish, care reprezintă moșia lui Hutchins.

Alec Baldwin, confesiune publică despre moartea Halynei Hutchins

La scurt timp după moartea tragică a regizoarei, Alec Baldwin a făcut primele declarații în fața camerelor despre moartea colegei sale de platou. Actorul a declarat că Hutchins era „prietena lui” și că în ziua tragediei au luat masa împreună. „Eram o echipă foarte, foarte bine unsă şi, după aia, a avut loc acest oribil eveniment', a spus Baldwin, potrivit news.ro.

Pe lângă toată această situație dificilă, Alec Baldwin are un motiv de bucurie. Soția sa este însărcinată cu cel de-al șaptelea copil. Actorul va deveni tată peste câteva luni.

Sursa foto: Instagram

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter