Adrian Enache și Iuliana Marciuc petrec Paștele despărțiți: "Vom produce și bani"

Publicat pe

Adrian Enache și Iuliana Marciuc petrec Paștele despărțiți, artistul explicând și motivul pentru care nu va ciocni un ou roșu cu soția lui. După ce a petrecut o perioadă bună a începutului de an în America, unde a avut mai multe spectacole, împreună cu fiica sa, Adrian Enache își va face bagajele din nou, chiar în Joia Mare.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Adrian Enache are un concert chiar de Paște, în afara țării și spune că nu îl deranjează atât de mult că nu va fi alături de Iuliana Marciuc zilele acestea pentru că are o ocazie foarte bună de a strânge niște bani.

Adrian Enache și Iuliana Marciuc petrec Paștele despărțiți: "Vom produce și bani"Adrian Enache și Iuliana Marciuc petrec Paștele despărțiți: "Vom produce și bani"

De ce nu petrec Iuliana Marciuc și Adrian Enache Paștele împreună

Adrian Enache va zbura la Londra și va cânta chiar în duminica Paștelui, în mai multe locații. Companie îi va ține Diana, fiica lui.

„Am concert cu Diana și cu Rareș. Plecăm de joi, avem întâlnire cu românii de la Londra, în mai multe locații. În urma succesului din America, am fost invitați și în Anglia.

Luni ne întoarcem. Suntem la treabă. Așa e frumos, ne vom distra dar vom produce și bani de sărbători', a declarat artistul pentru impact.ro.

La Londra, Adrian Enache va avea ocazia să petreacă și cu chitaristul și fondatorul trupei Queen, Brian May, care are fermă chiar în spatele unuia dintre hotelurile unde este invitat să cânte, acesta fiind prieten cu patronul localului.

„Sunt o mulțime de români care ne așteaptă. Mergem la un hotel cunoscut. O să vină și chitaristul lui Queen, Brian May. Patronul e prieten cu el, și mi-a trimis o fotografie cu acesta.

Apoi i-am dat și eu o poză când am fost Fred Mercurry și am câștigat la „Te cunosc de undeva”. A înnebunit. Brian și-a cumpărat o fermă în spatele hotelului unde vom cânta. A fost la o cafea la patron, care i-a zis de mine', a mai spus artistul.

Citește și: De ce a plâns Maria Ciobanu la prima petrecere de la întoarcerea în România:Îi mulțumesc lui Dumnezeu că…

Citește și: Ce pensie primește Maria Ciobanu în America.Este uriașă pe lângă cea acordată de statul român!

Citește și: Oana și Viorel Lis vor deveni părinți: „O să-l fac pe Viorel tătic anul ăsta

Adrian Enache s-a obișnuit să fie departe de familie

Pentru Adrian Enache a devenit deja o obișnuință să muncească de sărbători.

„Procentajul timpului pe care-l petrec pe scenă sau cu familia este undeva la 75% job, 25% familie. Cu Diana mă văd însă și pe scenă, atunci când avem câte o cântare sau la diferite evenimente, suntem mult plecați împreună', a completat artistul.

Ce face Iuliana Marciuc de Paște, cât timp Adrian Enache este plecat

Iuliana Marciuc va petrece Paștele într-o tabără, împreună cu fiul lor.

Iuliana e cu Eurovisionul și ea va pleca la Torino. Acum e într-o tabără muzicală, cu băiatul, pentru festivalul Goodby, unde sunt eu președinte. L-am inițiat în pandemie online, acum se va face cu 17 țări, în luna mai. Tabăra e la Câmpulung.

Au început preselecțiile, la noi toată lumea muncește, așa e frumos. Am grijă să stau cu amândoi, chiar dacă petrec mult cu Diana. Sunt copii de la 12 la 18 ani, cântă minunat, e o clasă a Ginei Pavel, sora lui Marcel Pavel, cu copii minunați, foarte buni. Iuliana coordonează proiectul, îl va prelua și TVR. Ea trebuie să se întoarcă, mai stă vreo două zile', a mai spus Enache.

Artistul intenționează să meargă împreuna cu fiica sa și la o biserică pentru a lua lumină.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter