Oana și Viorel Lis vor deveni părinți: „O să-l fac pe Viorel tătic anul ăsta”

Publicat pe

Oana și Viorel Lis vor deveni părinți. Este anunțul făcut de soția fostului edil al Capitalei în primele zile ale lui 2022. Blondina susține că-l va face tătic anul acesta, fiind pregătită să adopte un copil. Vedeta a bifat deja toate formalitățile, iar acum așteaptă să fie sunată de către centrul de adopții să-și poată lua micuțul acasă. După vestea neașteptată, ea a povestit că a început să primească „oferte' controversate din partea bărbaților. Un domn i-a propus chiar să facă un copil împreună!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Oana și Viorel Lis vor deveni părinți. Soția fostului primar al Bucureștiului crede că minunea se va întâmpla anul acesta, după ce va reuși, în sfârșit, să adopte un copil. Anunțul a fost făcut public chiar de către ea, dorindu-și să împărtășească bucuria pe care o simte acum și fanilor ei. La scurt timp după ce a dat vestea la un post TV, bărbații au început să-i trimită mesaje controversate pe Internet. Un internaut chiar i-a propus să facă un copil împreună.

Oana și Viorel Lis formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din lumea mondenă din România. În ciuda gurilor rele, care nu le dădeau prea multe șanse la început, cei doi au demonstrat, de-a lungul timpului, că relația lor e cu adevărat închegată. Cei doi soți și-au fost în permanență alături, și la bine și la greu, ca o adevărată familie, dovadă că iubirea lor e una reală.

Citește și: Cum se simte Viorel Lis după ce s-a vindecat de COVID-19:”Îl mai sună unele persoane să-l întrebe dacă a murit”

Citește și: Oana Lis, despre drama pe care o trăiește Viorel Lis:„Nu este paralizat, dar are pareze'

Citește și: Dana Nălbaru și Dragoș Bucur au locuit în Irlanda. Ce probleme a avut soția actorului, acolo:„A fost un coșmar' / EXCLUSIV

Citește și: Carmen Brumă, afirmație surprinzătoare despre relația cu Mircea Badea:„Nu cred că oamenii nu sunt făcuți să fie monogami'

Oana și Viorel Lis vor deveni părinți

În ultima perioadă, soții Lis au trecut prin mai multe cumpene, marcate de problemele de sănătate. De ceva vreme, fostul edil al Capitalei are o pareză care îl face să meargă mai greu. Pe deasupra, la finalul lui 2021, cei doi au fost diagnosticați și cu COVID-19. Din fericire, ambii au reușit să învingă boala, fără să dezvolte forme care să-i îngrijoreze.

Se pare că Oana și Viorel Lis au planuri mari pentru noul an. Încă din primele zile din 2022, blondina a făcut un anunț neașteptat. Spune că-l va face tătic anul acesta pe fostul edil, amândoi dorindu-și să adopte un copil. Partenera de viață a fostului primat a îndeplinit deja toate formalitățile necesare, iar acum nu a mai rămas decât să fie sunată din partea centrului de adopții pentru a merge să-și ia copilul.

Oana Lis crede că dorința de a deveni mamă i se va îndeplini anul acesta. Vedeta a povestit că este deja părinte adoptator, însă nu a primit încă un copil.

„Am depus un dosar de adopție și acum sunt foarte fericită că legea adopției s-a schimbat și simt eu așa că anul ăsta se va întâmpla să primesc un telefon magic.

(…) Sunt părinte adoptator deja, dar nu am copilul. E de doi ani dosarul. O să-l fac pe Viorel tătic anul ăsta!. Am foarte multă iubire de oferit! Am emoții numai când vorbesc despre lucrul ăsta', a transmis Oana Lis, la un post de televiziune.

Reacția ei, după ce un domn i-a prous să-i facă un copil

imediat după ce Oana Lis a făcut anunțul, ea a primit mesaje controversate din partea bărbaților, în mediul online. La un moment dat, un domn chiar i-a propus să facă un copil împreună. În plus, acesta i-ar fi promis că semnează toate actele necesare ca să-i arate că nu va vrea niciodată custodia.

„Bună, Oana! Am văzut că vrei să adopți un copil… Nu vreau să fiu misogin, dar și eu îmi doresc un copil. Dacă vrei, putem face un copil. Promit că nu o să te deranjez după aceea. Semnăm și la notar, unde vrei tu. Aștept răspuns. Mulțumesc anticipat', i-a scris internautul Oanei Lis.

Soția lui Viorel Lis a avut și o primă reacția după mesajul primit. Aceasta a spus:

„Deja încep să apară ofertele anului! Oare cand recomandați sa semnam la notar…înainte, după sau in timp ce!? Cum era pe vremea regilor…se afla de față si suita curții…erau prezenți martori la momentul actului…pentru a fi veridic', a scris soția lui Viorel Lis în mediul online, în dreptul mesajului primit de la internaut.

Sursă foto: Facebook, Captură ecran

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter