De ce a plâns Maria Ciobanu la prima petrecere de la întoarcerea în România: "Îi mulțumesc lui Dumnezeu că..."

Publicat pe

Maria Ciobanu s-a întors în România, după mulți ani în America, iar dorul de țară, dar mai ales bucuria de a se întoarce acasă au făcut-o să plângă. Artista de muzică populară nu și-a putut stăpâni lacrimile la prima petrecere pe pământ românesc, botezul nepoțelului prietenei sale, Steliana Sima și a avut un discurs emoționant în fața invitaților.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Unul dintre motivele principale pentru care Maria Ciobanu s-a întors în această perioadă din America a fost evenimentul important din familia bunei sale prietene, Steliana Sima. Artista și-a botezat nepoțelul și și-a dorit foarte mult ca prietena ei de suflet să-i fie alături.

De ce a plâns Maria Ciobanu la prima petrecere de la întoarcerea în România: "Îi mulțumesc lui Dumnezeu că..."De ce a plâns Maria Ciobanu la prima petrecere de la întoarcerea în România: "Îi mulțumesc lui Dumnezeu că..."

Maria Ciobanu a cântat mai multe melodii în duet cu fiul său, Ionuț Dolănescu, dar în momentul în care a vrut să țină un scurt discurs a fost copleșită de emoții și nu și-a mai putut stăpâni lacrimile.

Mulțumesc, dragul mamei! Nu mă lăuda așa de tare ești fiul meu și e normal să mă lauzi. Vreau să vă spun stimați invitați, stimați români, sunt cu lacrimile în ochi, că am ajuns pe Pământul meu.

Sunt foarte emoționată și mă bucur din toată inima că am fost alături de scumpa mea prietenă, pe care am propus-o la Ansamblul Ciocârlia cu ani în urmă, eram tânără și eu eram în prag de pensie. Și acum, uite că am venit să fiu alături de ea la botez, că la nuntă nu am putut să vin că eram în America.

S-a întâmplat cu pandemia asta, Dumnezeu să ne salveze să nu mai avem de acum încolo nicio opreliște să ne bucurăm și să ne veselim. (…)

Îi mulțumesc lui Dumnezeu că mi-a mai dat zile să pot să ajung la botez la prietena mea. Dacă mă țin mintea și picioarele. Nu știu dacă mai pot să cânt că de doi ani nu am mai cântat', a spus Maria Ciobanu, citată de fanatik.ro.

Citește și: Paula Chirilă și Romică Țociu, coprezentatori la emisiunea Splash!Vedete la apă de pe Antena 1

Citește și: Ioana Filimon și Otniela, noile concurente de la „Bravo, ai stil! Celebrities’

Citește și: De ce s-au despărțit Rona Hartner și soțul ei, Herve Camilleri:„Era legat sufletește de fosta nevastă’

Înainte de a cânta Ionuț Dolănescu a spus câteva cuvinte despre mama sa.

Cred că mama a făcut cu drag acest efort să fie în mijlocul dumneavoastră, alături de iubita noastră Steliana Sima, colega și prietena noastră de suflet, la botezul primului nepoțel, Vladimir-Nicolae.

Să-ți trăiască, Steliana, să te bucuri de el! Să-i cântăm și la nuntă și s-o țină Dumnezeu în viață și pe mama mea, marea artistă Maria Ciobanu', a spus Ionuț Dolănescu.

Maria Ciobanu vrea să petreacă mai mult timp în România

Maria Ciobanu a revenit recent în România, după cinci ani de pauză și spune că are de gând să rămână mai mult timp.

Sunt sănătoasă, sunt bine, sunt puțin obosită de pe drum dar în rest sunt bine. Am venit la pământul meu de acasă, de aici sunt eu. Am venit să îmi văd nepoții, să îmi văd copiii.

Am de gând să nu mai plec. Vreau să stau aici, dar acum nu știu, doar Dumnezeu știe ce o să fie cu noi. Am venit împreună cu soțul meu, normal, suntem amândoi. Cu sănătatea sunt bine. Cei apropiați m-au primit cu multă iubire, lucru care îmi place mie cel mai mult’, a declarat Maria Ciobanu pentru impact.ro.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter