De ce s-au despărțit Rona Hartner și soțul ei, Herve Camilleri: „Era legat sufletește de fosta nevastă”

Publicat pe

Rona Hartner a luat prin surprindere pe toată lumea atunci când a anunțat că divorțează de Herve Camilleri. Au trecut mai bine de două luni de atunci, iar cei doi sunt încă soț și soție. Actrița nu-și dorește să rămână certați, așa că au revenit la sentimente mai bune, dar divorțul continuă. De ce s-au despărțit Rona Hartner și soțul ei?

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

După doar trei ani de la căsătorie, Rona Hartner și Herve Camilleri, cel lângă care artista se vedea toată viața, au anunțat că divorțează. La început, Rona a spus că nu mai vrea să audă de el și că nu mai există cale de împăcare între ea și cel în care își punea toată baza după dezamagirea ce i-a adus-o. Însă, chiar dacă părea că Rona Hartner și Herve Camilleri au o relație conflictuală, lucrurile s-au mai schimbat pe parcurs.

De ce s-au despărțit Rona Hartner și soțul ei, Herve Camilleri: „Era legat sufletește de fosta nevastă'De ce s-au despărțit Rona Hartner și soțul ei, Herve Camilleri: „Era legat sufletește de fosta nevastă'

Actrița a declarat că ea și Herve au revenit la sentimente mai bune și că relația lor s-ar putea să nu se destrame complet. Mai exact, Rona Hartner spune că nu își dorește ca iubirea ce-i lega să se transforme în ură, ci în prietenie.

Citește și: De ce s-au despărțit Monica Gabor și Mr.Pink. Afaceristul îi pusese numeroase interdicții

Citește și: Alexia Eram și Mario Fresh s-au despărțit?Fiica Andreei Esca, în compania altui băiat

Citește și: Antonia, primul pictorial alături de fiica ei, Maya:„Nu a fost ușor să fiu implicată de la distanță în viața ei'/ EXCLUSIV

Citește și: Zanni, adevărul despre relaţia cu Ana Porgras:„Nu e greșit să iubești pe cineva, dar…'/ EXCLUSIV

Rona Hartner, despre divorț: „Iubirea se poate transforma în ură”

Chiar dacă Rona Hartner și Herve Camilleri au revenit la sentimente mai bune și nu-și doresc ca relația conflictuală din trecut să graviteze în jurul lor, divorțul continuă. Artista a spus că va fi un divorț pe cale amiabilă și a mai afirmat că nu știe ce le rezervă viitorul, dar în momentul de față, ea și Herve sunt prieteni.

Va fi un divorț foarte frumos. (…) Ne-am dat seama că ceva între noi n-a mers, dar că suntem două persoane extraordinare și că nu vrem deloc să ne gândim că iubirea se poate transforma în ură. Credem foarte tare că iubirea se poate transforma într-o foarte bună prietenie, complicitate. (…) Sunt foarte împăcată cu decizia asta. Nu știm exact ce vom fi în viitorul apropiat, dar deocamdată suntem prieteni', a spus Rona Hartner la Antena Stars.

De ce s-au despărțit Rona Hartner și soțul ei

Rona Hartner a vorbit și despre motivul pentru care ea și soțul ei s-au despărțit. Herve a mai fost căsătorit, dar este încă legat sufletește de fosta soție. Rona a spus că el este catolic și în religia catolică durează foarte mult ca legătura sufletească stabilită între doi soți să se desfacă. Drept urmare, ea a simțit că Herve încă mai are sentimente pentru fosta lui soție.

Dacă peste un an de zile se determină nulitatea în biserica catolică cu fosta nevastă și va fi cu adevărat liber sufletește, vedem ce se va mai întâmpla. (…) La catolici nu se face nulitatea căsătoriei decât după ani și ani de zile. Ăsta a fost cel mai mare conflict între noi. El, practic, cu sufletul era încă legat de fosta nevastă. De aceea și eu simt că trebuie să divorțăm ca să închidem o poartă a ceva ce n-a mers și acum, Dumnezeu cu mila o vedea', a mai explicat Rona Hartner.

Sursa Foto: Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter