Andreea Marin și iubitul ei, surprinși alături de Jennifer Lopez și Ben Affleck. Unde s-au întâlnit

Publicat pe

Andreea Marin a plecat într-o vacanță, în insula Capri, alături de iubitul ei, Adrian Brâncoveanu. Foarte multe celebrități din lumea întreagă aleg ca destinație „insula iubirii'. Așa se face că Andreea Marin și partenerul ei s-au întâlnit cu… Jennifer Lopez și Ben Affleck.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu trăiesc o frumoasă poveste de dragoste. Cei doi și-au găsit liniștea și fericirea unul în brațele celuilalt. Ei bine, amândoi au plecat într-o vacanță de vis, în insula Capri, din sudul Italiei. Această destinație este una romantică, perfectă pentru o vacanță în doi, iar Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu, cu sigurață, s-au bucurat de clipe de neuitat în vacanță.

Andreea Marin și iubitul ei, surprinși alături de Jennifer Lopez și Ben Affleck. Unde s-au întâlnitAndreea Marin și iubitul ei, surprinși alături de Jennifer Lopez și Ben Affleck. Unde s-au întâlnit

În plus, insula Capri este un loc pe care celebrități din lumea întreagă îl aleg pentru a-și petrecere vacanța. Așa se face că s-a întâmplat ca Andreea Marin și iubitul ei să se afle în vacanță în Italia în același timp cu Jennifer Lopez și Ben Affleck. Însă, nu doar că cele două cupluri s-au aflat în același loc, dar s-au și întâlnit.

Citește și: Simona Halep, primele declarații despre petrecerea de logodnă și nuntă:„O voi face în viitorul apropiat'

Citește și: Cine este Romina Gingașu, soția româncă a lui Piero Ferrari.Cu cine s-a iubit înaintea lui

Citește și: Cum a ajuns Marius Bodochi actor:„Prima dată am picat la facultate'/ EXCLUSIV

Citește și: Ce probleme de sănătate are Dan Capatos:„Sunt predispus la demență și Alzheimer'

Andreea Marin și iubitul ei, întâlnire cu Jennifer Lopez și Ben Affleck

Nu, nu este o glumă. Andreea Marin și iubitul ei, Adrian Brâncoveanu, au dat nas în nas cu Jennifer Lopez și Ben Affleck.  J Lo și iubitul ei au efectuat un tur al insulei, îmbrăcați leger, în ținute de vară. Amândoi aveau ochelari de soare, iar artista purta și o pălărie de cap. În plus, cei doi au fost însoțiți staff-ul lor și de bodyguarzi, pentru a se simți în siguranță. Cuplul de la Hollywood a fost filmat în timp ce se plimba pe străduțele romantice din insula Capri.

Ei bine, la un moment dat, în spatele lui Jennifer Lopez și Ben Affleck au apărut chiar Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu. Nu știm dacă cele două cupluri celebre și-au și vorbit, însă cert este că s-au aflat la un metru distanță unul de celălalt. În plus, și Andreea Marin a ales să poarte o pereche de ochelari și o pălărie.

Jennifer Lopez și Ben Affleck, din nou împreună

Jennifer Lopez și Ben Affleck au format pe vremuri unul dintre cel emai glam cupluri de la Hollywood. Erau tineri, frumoși, celebri și bogați, iar după ce ea a primit inelul de logodnă toată lumea se aștepta să bată clopotele de nuntă. În loc de asta, a urmat o despărțire neașteptată… Jennifer și Ben s-au logodit în 2002, apoi şi-au amânat nunta în 2003, iar în 2004 s-au despărţit oficial. Și mai neașteptată a fost împăcarea lor, după 17 ani, când nimeni nu mai credea că cei doi ar putea sfârși împreună, dar uite că săgeata lui Cupidon și-a ales ținta.

Dat fiind că atât Jennifer Lopez, recent despărțită de Alex Rodriguez, cât și Ben Affleck, „liber de contract’ și el, după divorțul de Jennifer Garner și despărțirea de Ana de Armas, au găsit momentul potrivit pentru a-și reuni destinele. Deși au trecut 17 ani de la despărțirea lor, cei doi foști logodnici au reînnodat relația. Primele zvonuri cu privire la fericita veste au apărut la începutul lunii mai.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter