Alessandro Safina, despre căsătoria și viața de familie cu o româncă. Acum, România este ”acasă” pentru el

Publicat pe

A topit și topește inimi, orice apariție a sa pe scenă sau pe ecran fiind motiv de visare pentru doamnele și domni- șoarele care încă mai cred în romantismul consumat în pas de dans. Alessandro Safina a străbătut lumea de la un capăt la altul, purtat de muzica sa, dar, de câțiva ani, inima lui a rămas captivă în România. Acum, țara noastră a devenit pentru el „acasă, iar în interviul pe care ni l-a acordat aflăm și motivele.

Revii în România, în ultimii ani, pentru concerte susținute cu casa închisă. Ce reprezintă țara noastră pentru tine? Cu ce te-a cucerit, în afară de publicul numeros și cald?

Pentru mine, România este a doua casă și pentru că aici mi-am întemeiat o familie. Călătoresc destul de mult și, când vin acasă, simt nevoia să mă odihnesc. Pe de altă parte, sunt întotdeauna curios să descopăr locuri noi. Îmi plac oamenii, sunt amabili, cordiali… Pur și simplu am fost atras și fascinat de România, însă se pare că limba română nu este foarte prietenoasă cu mine. (râde)

Ai topit inimile româncelor, la începutul anilor 2000, cu piesa care a fost coloana sonoră a serialului de succes „Clona, dar și cu prezența în această telenovelă. Cum reușești să gestionezi relația cu admiratoarele? Ai avut parte de vreo experiență inedită?

Eu abia reușesc să gestionez relația cu mine însumi. (râde) Am avut tot felul de experiențe mai mult sau mai puțin amuzante, dar care fac parte din viața de „artist, cum s-ar zice… Dar și în viața de zi cu zi femeile găsesc mereu un mod de a te surprinde. Odată, îmi amintesc că, în timpul unei conferințe de presă, o doamnă apărută de nicăieri s-a dat drept soția mea în fața jurnaliștilor, dar cel mai răstit în fața mea! Dacă ai fi văzut scena, ai fi avut impresia că eu sunt cel mincinos, nerecunoscător. Inițial, am luat-o ca pe o glumă, ca pe o farsă, dar, din păcate, din păcate, doamna își crease o realitate a ei…

Trăiești o frumoasă poveste de dragoste cu o româncă superbă. Sunteți amândoi discreți în privința relației, așa că toată lumea vrea să știe cum v-ați cunoscut.

Ne-am întâlnit după un concert aici, în România, la Sala Palatului. După aceea, totul a crescut în mod natural între noi. Acum avem un copil foarte frumos împreună.

Îți este familia aproape în numeroasele turnee pe care le ai?

Este destul de obositor să ții un copil mic pe drumuri. Dar, când va mai crește puțin, cu siguranță îl voi lua cu mine.

După acest periplu prin lume, probabil că inima ta a ales. Care este locul unde ți-ai dori să te stabilești, pe care ai vrea să-l numești „acasă?

„Acasă, pentru mine, înseamnă locul unde este familia, unde sunt oamenii pe care îi iubesc. Deci, pentru mine, „acasă este acum România, unde este și copilul meu.

Coperta VIVA! februarie

Coperta VIVA! februarie

FOTO: arhivă personală

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter