Bradley Cooper, favorit la Oscar, trăieşte o poveste de iubire plină de secrete. Rar se afişează cu Irina Shayk

Publicat pe

Cel mai discret cuplu pe care l-a văzut planeta începe să renunțe la mister odată cu succesul fabulos al filmului realizat de actor, „A Star Is Born. Irina Shayk (33) și Bradley Cooper (44) au apărut împreună pe covorul roșu de doar trei ori în cei patru ani de relație, dar dacă acesta ia Oscarul, multe se vor schimba. Poate și starea civilă. Deși au un copil, cei doi nu și-au oficializat relația. Sau nu ne-au spus… 

Toată lumea a rămas uimită când, la ceremonia Globurilor de Aur de luna trecută, a avut loc un eveniment extrem de rar: Irina Shayk și Bradley Cooper împreună pe covorul roșu. Un cuplu ce ar face gelos până și KGB-ul pentru secretomanie, rusoaica și actorul nu doar că nu vorbesc niciodată despre relația lor, începută în 2015, dar apar împreună pe covorul roșu doar în situații excepționale.

Cum este faptul că Bradley face senzație cu filmul pe care l-a regizat și în care joacă alături de muza sa, Lady Gaga, „A Star Is Born. Nu a luat niciun premiu la Globurile de Aur, pierzând în favoarea altei senzații, „Bohemian Rhapsody, dar a marcat la capitolul sex-appeal, alături de superba sa parteneră, care a apărut de zece ori pe coperta Sports Illustrated și în show-ul Victorias Secret.

MAI DISCREȚI CA SERVICIILE SECRETE

Slabe șanse să aflăm prea curând dacă, într-adevăr, cei doi, părinții unei fetițe de doi ani, Lea De Seine, s-au căsătorit, având în vedere istoricul lor. Irina și Bradley au început relația în aprilie 2015, la scurtă vreme după ce s-au despărțit de partenerii lor: Irina, de Cristiano Ronaldo, iar Bradley, de un alt supermodel, Suki Waterhouse. Cu toate că au fost adesea surprinși împreună în public, nu au confirmat povestea de dragoste decât un an mai târziu. La fel s-a întâmplat și cu sarcina: : fără să facă vreo declarație, Irina pur și simplu a apărut în show-ul Victorias Secret cu un abdomen bine rotunjit.

Nu știm care dintre cei doi e mai paranoic când vine vorba de protejarea vieții private, dar manechinul de origine rusă, născută într-un orășel cu 30.000 de locuitori, aflat la două ore cu avionul de Moscova, e foarte abilă. Nici măcar David Letterman nu a făcut-o să dea din casă. „Știi doar că vin din Rusia, David… Înțelegi tu, KGB, spioni… Așa că ne pricepem foarte bine la păstrat secrete, ține-te departe!, i-a replicat frumoasa brunetă celebrului prezentator când acesta întrebat-o despre relația cu actorul.

Trecutul amoros al celor doi nu este, însă, atât de secret pe cât și-ar dori ei. Irina a avut o relație tumultuoasă cu faimosul fotbalist Cristiano Ronaldo, de care s-a despărțit, conform propriilor mărturisiri, în urma a ceea ce a dat de înțeles că ar fi fost infidelitate. „Consider că o femeie se simte urâtă când alături de ea se află bărbatul nepotrivit. Eu mă simţeam urâtă şi nesigură pe mine. (…) Secretul unei relații? E simplu. Trebuie doar să nu-ți înșeli partenerul și să nu umbli cu secrete. Asta e regula mea, a declarat supermodelul, după ce ar fi descoperit în telefonul sportivului numeroase sms-uri compromițătoare către alte femei.

PERICOLUL NUMIT LADY GAGA

În ciuda oricăror speculații, Cooper nu doar că a lăsat în urmă trecutul spinos, dar, în doar câțiva ani, a ajuns de la actorașul pe care nu îl lua nimeni în serios la favoritul Oscarului cu „A Star Is Born, filmul pe care l-a regizat și unde a jucat alături de marea sa reve- lație, Lady Gaga. Cei doi și-au declarat în repetate rânduri simpatia reciprocă, sunt nedespărțiți și se țin de mână la toate evenimenele de promovare a peliculei. Se zvonește că artista e atât de îndrăgostită de Bradley, încât și-ar fi amânat planurile cu logodnicul ei, sperând într-un semn de la iubitul Irinei Shayk.

Bârfe sau nu, cert e că din discursurile lui Lady Gaga răzbate o conexiune specială: „La interviurile cu presa îmi spui uneori «Gaga», dar știm foarte bine că tu de fapt mă strigi «Stefani» (n.r. numele real al cântăreței). Atâta vreme am fugit de Stefani, punându-mi mantie de supererou și numindu-mă «Lady Gaga». M-ai obligat să o înfrunt pe Stefani cu toți demonii ei, să mă întorc la ea. Îți sunt recunoscătoare nu doar pentru că m-ai făcut să evoluez ca actriță, ci și pentru prietenia noastră. M-am arătat în fața ta exact așa cum sunt și nu m-ai judecat. Îți mulțumesc! Nici Bradley nu s-a lăsat mai prejos cu laudele la adresa blondei. „O iubesc din toată inima!Ne-am arătat unul altuia cele mai vulnerabile colțuri ale ființei, iar asta a creat o legătură specială între noi, a declarat actorul pentru Time.

Ce părere are Irina despre respectiva conexiune nu știm, dar cert este că legătura s-a format imediat după ce supermodelul a adus pe lume fetița cuplului, moment ce a coincis cu startul filmărilor la „A Star Is Born, așa cum a mărturisit chiar Bradley într-un interviu pentru W Magazine: „Mă trezeam dimineața, făceam sport, apoi două ore de chitară și două de pian. Apoi prânz, apoi compus muzică o oră și jumătate, apoi scris la scenariu tot restul zilei. Irina era însărcinată. Lea s-a născut cu fix o săptămână înainte de începerea filmărilor.

Întregul articol îl poţi citi în numărul de februarie al revistei VIVA!. 

Coperta VIVA! februarie

Coperta VIVA! februarie

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter