Alex Abagiu, concurent la Asia Express sezonul 3, e make-up artistul vedetelor. Loredana Groza și Delia se lasă des pe mâna lui

Publicat pe

Alex Abagiu e acum concurent la Asia Express sezonul 3. Face echipă cu Radu și împreună sunt pregătiți să lupte pentru premiul cel mare în valoare de 30.000 de euro. Alex are o relație apropiată cu multe vedete din România, printre care și Loredana Groza sau Delia. 

Alexandru Abagiu este foarte cunoscut printre persoanele publice din România. El nu este știut însă de publicul larg de la noi din țară, nu a apărut des la TV, la diverse emisiuni sau show-uri. Cu toate acestea, el face parte din lumea mondenă din spatele camerelor de vedere.

Este make-up artist cu ștate vechi, colaborează cu cele mai mari brand-uri de produse de machiaj la nivel internațional și cu vedete de la noi și din afară. La shooting-uri, la diverse eveniment, la diverse proiecte, Alexandru Abagiu este prezent și machiază personalee publice, cele care îi solicită serviciile. Printre acestea se numără cele mai cunoscute vedete de la noi: Loredana Groza, Delia, Dana Budeanu, Mihaela Rădulescu, Andreea Raicu.

La venirea în România, Paris Hilton a fost machiată de Alexandru Abagiu. Se pare că starurile de notorietate se lasă doar pe mâna lui.

Despre carieră, Alexandru Abagiu a făcut declarații, și mai ales despre ce i-ar spune unei tinere make-up artist la început de drum.

„Sfatul cel mai bun este să cantareasca bine ingredientele pentru că numai așa se face o mâncare bună. Poți avea noroc, dar în ziua de azi, șansele sunt destul de mici. Eu cred mult în rețete și în respectarea lor cu strictețe. Înainte de toate trebuie să se gândească bine dacă o atrage acest domeniu, care este motivul atracției. O să fii uimită ciae răspunsuri care m-au lăsat cu gură căscată am primit la acesta întrebare. Majoritatea puneau pe primul loc banii, faima, călătoriile sau anturajul de celebrități.

Fără pasiune, fără dedicare fără nopți nedormite căutând filme demonstrative pe youtube nu se prea poate… și asta trebuie să vină natural, nu forțat. Apoi îi trebuie obligatoriu o diplomă, de la o școală acreditată, iar asta se obține după minim 1-2 ani de studiu, nu după 2 săptămîni cu cine știe ce șarlatan care încearcă să-ți ia banii fără a oferi în schimb cunoaștere, tehnică sau experiență.

Ar mai trebui să urmeze o perioada în care să facă asistență, ucenicie pe lângă un make-up artist consacrat, că să învețe lucruri, doar că trebuie să o ia de la zero, cu spălatul pensulelor. Această este și perioada contactelor, a experimentelor, se câștigă efectiv primii bani și oamenii din industrie își formează o prima impresie despre ține, impresie care adesea rămâne asupra ta că un tatuaj permanent.”

Alex Abagiu, concurent la Asia Express sezonul 3, e make-up artistul vedetelor. Loredana Groza și Delia se lasă des pe mâna luiAlex Abagiu, concurent la Asia Express sezonul 3, e make-up artistul vedetelor. Loredana Groza și Delia se lasă des pe mâna lui

Alex Abagiu, primele declaraţii despre aventura ASIA EXPRESS: „Va fi testul suprem, o nebunie!'

Alex Abagiu va pleca în curând în aventura Asia Express, sezon 3 şi spune că a fost convins să plece pe Drumul Comorilor, din Taiwan şi Filipine prietenul său cel mai bun, Radu Vlăduţ. Acesta din urmă era un mare fan al reality-show-ului Asia Express, difuzat de Antena 1, încât l-a determinat să accepte provocarea vieţii lor.

„Pentru mine e o nebunie. Gândiți-vă că prin prisma meseriei eu am mereu mâinile curate, sunt tot timpul cu dezinfectantul după mine. Postura asta de backpacker va fi testul suprem!’, spune Alex Abagiu.

Foto: Facebook 

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter