Oana Zăvoranu și Alex Ashraf, primele declarații despre divorț. Ce se întâmplă în căsnicia lor

Publicat pe

Oana Zăvoranu și Alex Ashraf s-au căsătorit în urmă cu doi ani și formează în prezent unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz. În urma unor speculații, cum că cei doi ar fi la un pas de divprț, soțul vedetei a lămurit situația și a făcut primele declarații.

Oana Zăvoranu și Alex Ashraf, primele declarații despre divorț. Ce se întâmplă în căsnicia lorOana Zăvoranu și Alex Ashraf, primele declarații despre divorț. Ce se întâmplă în căsnicia lor

Oana și Alex sunt la fel de fericiți ca la început și niciunul dintre ei nu s-a gândit să se despartă.  Alex Ashraf a vorbit pentru Spynews despre relaţia pe care o are cu soţia sa, despre care spune că merge mai bine ca niciodată. 

„Speculaţiile nu îşi au rostul. Eu sunt fericit cu soţia mea şi o iubesc. Nu se pune problema de vreun divorţ”, a spus soţul Oanei Zăvoranu pentru Spynews.

Contactată telefonic de VIVA!, Oana Zăvoranu a avut o reacție scurtă, dar la obiect: „Care divorț?”, însoțită și de un smiley face prin care râdea cu lacrimi.

Oana Zăvoranu a oferit detalii picante din dormitor

Atunci când vine vorba despre detalii din viața personală, Oana Zăvoranu nu s-a sfiit niciodată să spună lucrurilor pe nume. Așa s-a întâmplat și în urmă cu ceva timp, în cadrul unei emisiuni tv, când aceasta și-a lăudat bărbatul în văzul tuturor.

 „E dotat pentru ce îmi trebuie mie. Vorbesc în totală cunoștință de cauză. Este și tandru. Eu poate nu vreau în fiecare seară. Sunt de părere că bărbatul trebuie să stea după femeie și nu femeia după bărbat', a spus Oana Zăvoranu în cadrul emisiunii „Refresh by Oana Turcu' de la Antena Stars, potrivit Spynews. „Pot să plec din emisiune?', a continuat Alex Ashraf.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter