Alex Bodi a încercat să o răpească pe Bianca Drăgușanu. Poliția a intervenit imediat

Publicat pe

Dragoste cu năbădăi! Alex Bodi a încercat să o răpească pe Bianca Drăgușanu, iar Poliția a intervenit imediat. Cei doi au decis să se despartă în urmă cu câteva săptămâni, însă afaceristul se pare că nu poate sta fără vedetă.

Alex Bodi nu poate suporta gândul că Bianca Drăgușanu nu mai este iubita lui, iar acesta a recurs la un gest neașteptat. Se pare că afaceristul a încercat să o răpească pe vedetă, potrivit spynews.ro. Alex Bodi a mers în complexul în care stă fosta soție a lui Victor Slav și a încercat să o răpească la propriu, însă Bianca Drăgușanu a încercat să se opună.

Cei care au văzut cele întâmplate au sunat la Poliție, iar la fața locului a venit un echipaj. Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au fost legitimați, dar vedeta a refuzat să depună plângere împotriva fostului iubit. Cei de la Poliție s-au asigurat că totul este în regulă și că Bianca Drăgușanu este în siguranță.

Bianca Drăgușanu, declarații emoționante despre Victor Slav

S-au despărțit, dar au rămas în relații foarte bune de dragul fetiței lor. Bianca Drăgușanu și Victor Slav se înțeleg foarte bine și au grijă ca fiicei lor să nu îi lipsească nimic. Cei doi au rămas singuri, prezentatorul TV s-a despărțit recent de Raluca Silea, iar Bianca i-a spus adio lui Alex Bodi. Nu ar fi nicio surpriză dacă Bianca Drăgușanu și Victor Slav ar forma o familie, din nou.

Vedeta a vorbit foarte frumos despre fostul ei soț și a mărturisit că planul ei cu Victor Slav a reușit. Planul Biancăi Drăgușanu era să facă un copil cu prezentatorul TV.

„Până în momentul de față, am avut un singur bărbat în viața mea, care se numește Victor Slav și care este tatăl copilului meu. Restul au fost experiențe. Unele plăcute, unele mai puțin plăcute, unele de la care am avut ce învăța. Nimic nu este întâmplător din viață. Toți oamenii pe care Dumnezeu mi-i trimite, mi-i trimite cu un scop. (…) Planul meu cu Victor mi-a reușit. Singurul plan care mi-a reușit! El este un bărbat extraordinar, nu am nimic ce să-i reproșez’a spus Bianca Drăgușanu, la o emisiune TV.

FOTO: Facebook

Alex Bodi a încercat să o răpească pe Bianca Drăgușanu. Poliția a intervenit imediatAlex Bodi a încercat să o răpească pe Bianca Drăgușanu. Poliția a intervenit imediat

 

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter