Alex Velea s-a vopsit blond. Schimbarea de look care a stârnit controverse

Publicat pe

Alex Velea pune mare accent pe felul în care arată. Iubitul Antoniei a bifat o nouă schimbare de look care a stârnit controverse. Alex Velea s-a vopsit blond și s-a mândrit cu noul lui look.

Pe 13 mai, Alex Velea și-a sărbătorit ziua de naștere, iar toți prietenii săi au fost alături de el. Iubitul Antoniei a împlinit vârsta de 35 de ani și are tot ce își dorește. Artistul are o carieră de succes, o iubită superbă și doi băieți, Dominic și Akim.

Cântărețul pune mare preț pe felul în care arată, iar asta este ușor de observat. Alex Velea și-a schimbat look-ul și s-a vopsit blond. Iubitul Antoniei s-a mândrit cu noua culoare a părului și a stârnit multe controverse pe rețelele de socializare.

Antonia, mesaj emoționant pentru Alex Velea

Alex Velea a avut parte de o urate emoționantă din partea iubitei sale. Antonia este foarte fericită alături de tatăl băieților ei și a vrut să-i mulțumească pentru tot, în mod public.

'Îți mulțumesc pentru că m-ai binecuvântat cu doi băieței frumoși! Îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru tot! Pentru toți cei trei micuți îngeri și pentru tine, mi-ai arătat acea iubire rară care este greu de găsit în zilele noastre. Tu ai grijă de mine, niciodată nu mă faci să mă simt singură, dar cel mai important tu este că esti binecuvântat cu sănătate, putere de muncă, bunătate, ești plin de talent și ultima, dar nu cea din urmă ești un tată minunat. Așa că vrea să-i mulțumesc lui Dumnezeu pentru tine! Să ne trăiești mulți, mulți ani! Te iubesc', a scris Antonia pe una dintre rețelele de socializare.

FOTO: Facebook

Alex Velea s-a vopsit blond. Schimbarea de look care a stârnit controverseAlex Velea s-a vopsit blond. Schimbarea de look care a stârnit controverse

  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter