La 45 de ani, Victoria Beckham poartă ținute de școlăriță. A apărut în New York într-un outfit șic

Publicat pe

De curând, Victoria Beckham a împlinit 45 de ani, dar lucrul acesta nu o face să poarte mereu haine elegante serioase. A apărut recent cu un look de școlăriță, nu a lăsat nimic la vedere. Multe fete se inspiră din stilul ei vestimentar. 

Nu ne dezamăgește nici de data aceasta! Victoria Beckham a ieșit recent din The Mark Hotel din New York pe fugă, dar imediat a fost remarcată de paparazzi. Fără familie sau fără soț, Victoria a petrecut timp acolo, dar ce a captat privirea a fost outfitul ei.

În partea de sus, Victoria a ales să poarte o cămașă roșie peste care a asortat un pulover bleu pal. Îi stă perfect, nu e de mirare că face cele mai bune combinații. Această combinație este des regăsită în uniformele din școli sau chiar din licee.

În partea de jos, ea  a ales să poarte o pereche de pantaloni albi, eleganți în valoare de peste 1.000 de lire. În picioare, pare că a ales să încalțe o pereche de pantofi cu toc. Ochii a preferat să îi ascundă în spatele unei perechi de ochelari, și ei de brand.

Se pare că ea s-ar fi îndreptat către o întâlnire de afaceri, scrie Daily Mail.

La 45 de ani, Victoria Beckham poartă ținute de școlăriță. A apărut în New York într-un outfit șicLa 45 de ani, Victoria Beckham poartă ținute de școlăriță. A apărut în New York într-un outfit șic

David Beckham a rămas fără permis 6 luni

David Beckham, 43 de ani, s-a ales cu permisul suspendat pentru o perioadă de 6 luni, după ce a fost prins folosind telefonul mobil la volan. Fostul mijlocaș al lui Manchester United a mai primit și o amendă în valoare de 750 de lire, la care s-a mai adăugat o taxă de 100 de lire pentru costurile de judecată și o taxă suplimentară de 75 lire. În total 925 de lire!

Foto: Hepta 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter