Alex Bodi nu este la prima "abatere"! Fostul soț al Biancăi Drăgușanu, cercetat în trecut și în alt dosar de proxenetism

Publicat pe

Alex Bodi a fost ridicat de mascați în această dimineată, fiind suspect de legături cu rețele mafiote într-un dosar de proxenetism! Se pare, însă, că afaceristul nu ar fi la prima „abatere” de acest gen, ci mai este implicat și într-un alt dosar de proxenetism!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Fostul soț al Biancăi Drăgușanu întâmpină probleme serioase! Afaceristul a fost săltat de DIICOT, după o serie de operațiuni de amploare care s-au desfășurat în 23 de județe și inclusiv în Capitală. Peste 380 de percheziții au avut loc în 24 de dosare penale, în cele din urmă printre cei ridicați numărându-se și Alex Bodi, fostul soț al Biancăi Drăgușanu.

Alex Bodi ar fi fost ridicat de autorități de la locuința sa, fiind suspectat de legături cu rețelele mafiote.

Anunțul DIICOT despre dosarul în care Alex Bodi ar fi implicat

‘La data de 11.11.2020, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Craiova împreună cu ofițeri de poliție judiciară din cadrul BCCO Craiova au efectuat un număr de 23 de percheziții domiciliare, pe raza județelor Ilfov, Brașov, Dolj, Gorj, Giurgiu, Olt, Sibiu și Vâlcea într-o cauză vizând destructurarea unui grup infracțional organizat specializat în săvârșirea infracțiunilor de trafic de persoane și proxenetism, potrivit poliției!

Din datele existente s-a stabilit, în esență că, la scurt timp după destructurarea unei grupări conduse de membru marcant al lumii interlope(grupare specializată în traficul de persoane și proxenetism), suspectul în cauză (unul dintre locotenenții persoanei mai sus menționate), în timp ce se afla deținut într-un penitenciar, în perioada 2008 – 2011, împreună cu alți trei deținuți au folosit rețelele sociale în scopul recrutării unor tinere care practicau prostituția și, inducându-le în eroare, fie cu promisiunea unui viitor comun (metoda loverboy), fie cu identificarea unui loc de muncă avantajos, respectiv profitând de starea lor de vulnerabilitate (situație materială precară, naivitate, lipsă de educație – factori determinanți pentru respectivele tinere în alegerea practicării prostituției), le-au convins să se prostitueze în beneficiul lor.

Sub coordonarea liderului, s-au pus bazele unei grupări infracționale specializate, în principal, în traficul de persoane, trafic de minori și proxenetism și în secundar în șantaj (consecință a plății unor taxe de protecție).

După ce au ieșit din penitenciar, în scurt timp, la gruparea infracțională au aderat alți 12 suspecți împreună cu care au recrutat și alte victime, le-au transportat și adăpostit în state occidentale (Germania, Spania, Italia, Marea Britanie, Elveția), și le-au constrâns să practice prostituția în favoarea lor, în diverse cluburi de profil.’, se arată în comunicatul DIICOT!.

Alex Bodi, implicat într-un alt dosar de proxenetism din Dej

Se pare însă că aceasta nu este prima oară când Alex Bodi este implicat într-un astfel de dosar. Totul s-a întâmplat cu timp în urmă, când în propunerea de arestare emisă de Parchetul Judecătoriei Dej s-a arătat că o tânără care ar fi practicat prostituția în străinătate ar fi depus bani în contul lui Alex Bodi, în vederea achitării ratei la autoturismul pe care îl conducea Cosmin Pop. Acesta din urmă este cunoscut drept „Sharpele nebunu', fiind pus sub acuzare în dosarul penal menționat, transmite Spynews.

Citește și: Alex Bodi, săltat de DIICOT! Fostul soț al Biancăi Drăgușanu ar fi implicat într-un dosar de proxenetism și e suspect de legături mafiote

Citește și: Bianca Drăgușanu, primele declarații după ce Alex Bodi a fost săltat de mascați:„Este nevinovat'

Citește și: Bianca Drăgușanu, prima reacție după ce Alex Bodi s-a afișat cu noua iubită, rusoaica Daria.„A fost șocată!'

Citește și: Brigitte și Florin Pastramă s-au despărțit. Vedeta nu mai suportă violențele:'O să iau o pauză pentru siguranța copiilor'

'În final, pentru a arăta că autoturismul marca Rolls Royce Wrait îi aparține lui Pop Cosmin, dar ratele sunt achitate cu banii obținuți de pe urma practicării prostituției de către numitele P.C. și G.A., trebuie observate transferurile bancare. În continuare, arăt că din contul numitei G.A. s-a transferat către Bodi Alexandru Nicolae (fostul soț al Biancăi Drăgușanu) în data de 18 august 2018, suma de 4.080 euro, cu mențiunea rată Rolls Wrait DJ ***. Asemenea, din contul numitei P.C., în data de 6 decembrie 2019, s-a transferat către *** suma de 4.090 de euro, reprezentând rată Rolls Royce DJ *** (numărul de înmatriculare a autoturismului Pop Cosmin, care a fost modificat cu mai multe inscripții și însemne privind un șarpe, porecla sa fiind șarpele), iar în data de 22 septembrie 2019, s-a transferat suma de 2.045 euro, către Bodi Alexandru Nicolae, reprezentând jumătate rată Rolss Royce DJ ***', potrivit unui fragment din propunerea de arestare preventivă din dosarul din Dej, redat de foaiatransilvana.ro.

Alex Bodi nu este la prima "abatere"! Fostul soț al Biancăi Drăgușanu, cercetat în trecut și în alt dosar de proxenetismAlex Bodi nu este la prima "abatere"! Fostul soț al Biancăi Drăgușanu, cercetat în trecut și în alt dosar de proxenetism

În egală măsură, în aceeași propunere se arăta că în luna ianuarie a acestui an au avut loc două intervenții telefonice cu Alex Bodi în care i-a spus că Pop Cosmin ar fi amenințat-o.

„Spre exemplu, în data de 12.01.2020, orele 00.30 și 01.04, G.A. a avut două dialoguri telefonice cu Bodi Alexandru în care i-a transmis că Pop Cosmin, zis 'Sharpele nebunu' a amenințat-o, că i-ar fi sugerat că poate să îi facă rău, dorind să afle dacă la acel moment avea pe altcineva (alt bărbat). I-a spus interlocutorului că Pop Cosmin i-a spus prin intermediul aplicației whatsapp așa: eu nu ameninț, io fac, că io nu ameninț, io când fac, fac. Că el nu-i prost, ca și Coco, că gen, că D… avea deja vreo două degete tăiate!', mai menționează sursa citată.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter