Alex Bodi nu se compară cu Victor Slav. Ce spune iubitul Biancăi Drăgușanu despre fosta căsnicie: ”Nu e vorba de iubire”

Publicat pe

De când Bianca Drăgușanu și Alex Bodi s-au împăcat, iubirea lor parcă este din ce în ce mai mare. Actualul iubit al vedetei nu se compară cu niciunul dintre bărbații cu care aceasta s-a iubit. Alex Bodi a vorbit deschis despre relația pe care o are cu Bianca Drăgușanu.

Recent, Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au botezat o fetiță, iar aceștia s-au dovedit a fi foarte uniți și îndrăgostiți. Cei doi au dansat toată noaptea și au stat numai împreună. Afaceristul a dat și un interviu, unde a vorbit deschis despre relația pe care o are în prezent, dar și cum a reușit să o cucerească pe Bianca. Se pare că vedeta este femeia potrivită pentru Alex Bodi și că aceasta este pe aceeași lungime de undă cu el. Surprinzător, actualul iubit al Biancăi Drăgușanu a declarat că nu se compară cu niciuna dintre fostele relații ale ei, iar acesta se referea cu siguranță și la Victor Slav.

'Acum nu pot să compar sau să compar relațiile ei anterioare sau să mă compar eu cu alte persoane. Un cuplu se completează unul pe celălalt. Nu e doar chestia financiară, nu e vorba de iubire, de compatibilitate… trebuie să existe mai multe chestii să funcționeze o relație. Nimeni nu-i perfect. Ea știe cum să mă ia. E o femeie cu care pot să povestesc, pot să îi spun niște chestii, pot să-i propun niște afaceri pe viitor. Pot să mă consult cu ea. Vede lucrurile așa cum le văd eu', a declarat Alex Bodi, la Antena Stars.

Bianca Drăgușanu ar putea deveni mamă pentru a doua oară

Relația vedetei cu afaceristul este una foarte serioasă. Alex Bodi o vede pe Bianca Drăgușanu, femeia care l-ar putea face tată de băieți, pentru că acesta are deja două fetițe din relațiile anterioare. Afaceristul își dorește o familie cu Bianca, însă rămâne de văzut dacă și ea își dorește același lucru.

'Nu poți să prevezi. E ceva sigur în viața asta? De dorit eu îmi doresc copii, dar trebuie să-și dorească și ea. Vreau ca ea să-mi aducă doi băieți',  a mai declarat Alex Bodi.

Citește și: Bianca Drăguşanu, naşă de botez pentru o fetiţă. A îmbrăcat o ţinută de mii de euro

Citește și: Prima imagine cu Victor Slav și iubita lui. Raluca este cea care a înlocuit-o pe Bianca Drăgușanu

Alex Bodi nu se compară cu Victor Slav. Ce spune iubitul Biancăi Drăgușanu despre fosta căsnicie: 'Nu e vorba de iubire'Alex Bodi nu se compară cu Victor Slav. Ce spune iubitul Biancăi Drăgușanu despre fosta căsnicie: 'Nu e vorba de iubire'

FOTO: Instagram 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter