Alex Nedelcu și TJ Miles, la un pas de bătaie la Survivor. Concurenții au fost nevoiți să intervină

Publicat pe

Alex Nedelcu și TJ Miles au avut parte de momente de tensiune la Survivor România. Prietenia dintre ei nu mai există, iar cei doi concurenți au fost la un pas de bătaie. În ultimele zile, concurenții din echipa Tigrilor se înțeapă tot mai des, iar conflictele sunt nelipsite. Ionuț Popa a intervenit să îi despartă, înainte ca lucrurile să degenereze.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Nedelcu și TJ Miles au avut multe momente în care s-au contrazis, dar întotdeauna conflictul era aplanat de cei din jur. De această dată, cei doi concurenți de la Survivor România 2022 au fost la un pas de bătaie. Alex Nedelcu s-a enervat pe colegul său din cauza atitudinii sale, iar lucrurile au devenit din ce în ce mai tensionate.

Alex Nedelcu și TJ Miles, la un pas de bătaie la Survivor. Concurenții au fost nevoiți să intervinăAlex Nedelcu și TJ Miles, la un pas de bătaie la Survivor. Concurenții au fost nevoiți să intervină

În relația celor doi concurenți nu se poate discuta nici despre valorile unui coechipier. Nedelcu și TJ Miles au avut discuții în contradictoiu din ce în ce mai dure, iar în ediția de duminică, 8 mai, cei doi au fost la un pas de bătaie.

Citește și: Laura Giurcanu a spus adevărul! Ce relație a avut cu TJ Miles, la Survivor:„Eu cu el…'

Citește și: Tatăl Elenei Chiriac, atacuri dure la adresa lui Marian Drăgulescu și TJ Miles, după scandalul cu fiica sa, la Survivor:„L-a transformat din păpușă gonflabilă în personaj'

Citește și: Viorica Vodă, după ce a spus că a fost hărțuită sexual, la Premiile Gopo:„Am fost întâmpinată cu sarcasm, ironii, ipocrizie'

Citește și: Adela Popescu și Radu Vâlcan și-au botezat fiul cel mic.Imagini de la eveniment

Alex Nedelcu și TJ Miles, la un pas de bătaie la Survivor România

Între Alex Nedelcu și TJ Miles nu mai există momente de înțelegere. Cei doi au discuții în contradictoriu din ce în ce mai acide, iar în ultima ediție a emisiunii, concurentii au fost la un pas de bătaie. Alex Nedelcu a fost enervat de atitudinea lui Tj Miles în momentul în care fiecare din echipă venea cu idei despre ce trebuie să facă pe teren. La un moment dat, TJ Miles i-a lui Nedelcu că este enervant. TikTokerul i-a spus lui Nedelcu că are comportament de fetiță, iar fostul fotbalist nu a mai putut să se abțină.

Discuția celor doi a fost pe punctul de a escalada, atrăgând atenția inclusiv echipei adverse. „Taci, mă, din gură!', „Cum să tac eu? Auzi la ăsta!', sunt câteva dintre cele mai 'fine' replici pe care și le-au dat TJ Miles și Alex Nedelcu.

TJ Miles, jigniri dure la adresa lui Alex Nedelcu

După ce TJ Miles i-a spus colegului său ca se comportă precum o fetiță, fostul fotbalist i-a spus că este cel mai mare 'fătălău' pe care l-a întâlnit vreodată. De aici, discuția a devenit mult mai tensionată, iar TJ a tot insistat pe acest subiect. „Dacă nu tac, ce? Ce o să-mi faci?', i-a spus TJ Miles lui Alex Nedelcu. Nu este prima oară când TikTokerul intră în conflicte la Survivor România.

Oana Ciocan a remarcat că acesta nu acceptă prea ușor criticile celor din jur și ia decizii singur, chiar dacă de multe ori echipa are de pierdut. Tensiunile dintre cei doi concurenti din echipa Tigrilor a început încă din câmp, când Miles i-a cerut lui Ionuț Popa să nu mai țipe. Conflictul a fost oprit de concurentii din echipa Tigrilor, iar Ionuț a fost cel care l-a luat pe Nedelcu de lângă TJ Miles.

Eliminare surpriză la Survivor România

Vulturii au pierdut proba de imunitate, iar la votul colectiv a avut loc o surpriză mare. Doi concurenti sunt la egalitate, atât Doru Răduță, cât și Marian Drăgulescu au obținut fiecare câte două voturi.

Potrivit regulamentului competițiie, ambii au fost nominalizați spre eliminare. De asemenea, Blaze a fost și el nominalizat de Alex Delea. Telespectatorii vor vota cine va fi concurentul de la Survivor România care se va întoarce în țară.

Sursa foto: Facebook

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter