Alex Velea continuă atacurile la adresa lui Abi Talent. „M-a sunat taică-tu de la puşcărie şi m-a rugat să te iert"

Publicat pe

Alex Velea a răbufnit și continuă atacurile la adresa lui Abi Talent, după ce acesta i-a jignit iubita, pe Antonia. Mesajele postate de cei doi pe contul de socializatre au stârnit reacții neașteptate și au împărțit internetul în două.

Alex Velea continuă atacurile la adresa lui Abi Talent. „M-a sunat taică-tu de la puşcărie şi m-a rugat să te iert"Alex Velea continuă atacurile la adresa lui Abi Talent. „M-a sunat taică-tu de la puşcărie şi m-a rugat să te iert"

Alex Velea a atins un subiect sensibil al „Regelui României”, atunci când a vorbit despre tatăl lui, care se pare că se află după gratii.

 „Băi Laby! M-a sunat taică-tu de la puşcărie şi m-a rugat să te iert pentru hazu slab pe care-l ai, fiindcă tu nu ai fost chiar un copil dorit. Dacă tot stăteam la „taină” ca bătrânii, mi-a mai recunoscut că te-ai născut la 8 ani (în primii 7 ani de-acasă cică asimilezi mute info, îţi dezvolţi caracterul, ruşinea şi respectul). A…Şi a mai zis că te salută”, a scris Alex Velea în mediul virtual. 

Abi a reacționat imediat și a trecut deja la amenințări. „De la 7 până la 12 ani am stat fără tată şi din momentul în care te legi de chestia asta, s-a cam terminat”, a postat Abi Talent la InstaStory. 

Abi Talent nu s-a abținut însă și i-a jignit partenera de viață lui Alex Velea

„Te pwp, ai grijă de Antonia că o simt.. îi e dor de Vincenzo și de celălalt copil al ei!, a scris Abi Talent pe Instagram.

„N-am nevoie de «respectul» tău! Te-am văzut o dată (nu știam cu ce te ocupi) și m-ai rugat să facem o poză… O să te coste tupeul ăsta ieftin. Ești exact cum zice Velea: Un măscărici. Regele Măscăricilor!, a conchis artista, vizibil deranjată de comentariile lui Abi Talent.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter