Replica Antoniei, după ce Abi Talent a umilit-o în public. "Ești exact cum zice Velea..."

Publicat pe

Scandalul dintre Alex Velea și Abi Talent, de notorietate deja, are și o victimă colaterală, Antonia, care a fost jignită în schimbul de replici dintre cei doi. Artista nu s-a lăsat însă, i-a dat o replică usturătoare lui Abi Talent!

Alex Velea și Abi Talent au fost, recent, protagoniștii unei dispute aprinse, ce a avut loc sub ochii tuturor – într-un mall bucureștean! Cei doi nu și-au rămas datori unul altuia, ironizându-se și aruncându-și cuvinte grele. Considerând probabil că au rămas lucruri nespuse, cei doi au mutat războiul pe conturile de socializare, continuând să se ironizeze. Abi Talent nu s-a abținut însă și i-a jignit partenera de viață lui Alex Velea…

Te pwp, ai grijă de Antonia că o simt.. îi e dor de Vincenzo și de celălalt copil al ei!, a scris Abi Talent pe Instagram.

Antonia nu i-a rămas datoare lui Abi Talent!

Inițial, Antonia a fost destul de delicată și i-a spus artistului (Abi are doar 8 clase, dar întoarce banii cu lopata!) să se informeze înainte de a face afirmații, dar după ce Abi Talent a postat un alt comentariu ironic – Din respect pentru nevasta lui Velea… Pardon' -, Antonia i-a dat, de asemenea, replica pe Instagram.

N-am nevoie de «respectul» tău! Te-am văzut o dată (nu știam cu ce te ocupi) și m-ai rugat să facem o poză… O să te coste tupeul ăsta ieftin. Ești exact cum zice Velea: Un măscărici. Regele Măscăricilor!, a conchis artista, vizibil deranjată de comentariile lui Abi Talent.

Replica Antoniei, după ce Abi Talent a umilit-o în public. "Ești exact cum zice Velea..."Replica Antoniei, după ce Abi Talent a umilit-o în public. "Ești exact cum zice Velea..."
 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter