Alex Velea își poate trece băieții pe numele lui. Artistul a plecat în Italia, la Vincezo Castellano, să semneze actele

Publicat pe

Aproape tot greul a trecut pentru Alex Velea. Povestea de dragoste dintre el și Antonia a fost puțin complicată din cauza unor formalități legale. Artistul a plecat în Italia, la Vincenzo Castellano, să semneze actele pentru a putea trece băieții pe numele său.

Până acum, Dominic și Akim se numeau Castellano în certificatul de naștere, însă de acum înainte vor lua numele tatălui lor, Velea. Antonia este căsătorită, în acte, cu Vincezo Castellano. Lucrurile s-au complicat pentru că afaceristul italian nu a vrut să semneze actele de divorț și nici pe cele în care băieții cântăreței cu Alex Velea să poarte numele tatălui lor.

Pe 24 aprilie 2018, instanța a decis paternitatea copiilor Dominic și Akim, iar în acte putea fi trecut numele de Velea. După terminarea procesului, Vincenzo Castellano trebuia doar să semneze hotărârea judecătorească, însă a tot amânat să facă lucrul acesta. Actele erau trimise în Italia pentru a fi semnate de afacerist, apoi trebuiau trimise în România. De fiecare dată când curierul mergea acasă la Vincenzo Castellano, acesta nu se afla la domiciliu, astfel că aproape un an de zile a durat ca fostul iubit al Antoniei să semneze hotărârea judecătoarească, potrivit libertatea.ro.

Alex Velea nu a mai rezistat și a mers personal în Italia pentru a se i întâlni cu Vincezo Castellano și să semneze actele. Afaceristul italian a semnat actele, iar de acum înainte, Dominic și Akim se vor numi Velea și în certificatul de naștere.

FOTO: Facebook

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter