Cum arată apartamentul lui Răzvan Ciobanu, după moartea designerului. Au dispărut și hainele de mii de euro

Publicat pe

Apartamentul pregretatului Răzvan Ciobanu se pare că ar fi fost devastat la scurt timp după ce s-a aflat de moartea creatorului de modă. Avocata acestuia e de părere că cineva a intrat și a luat chiar și hainele lui de mii de euro. 

Laura Vicol, prietena și avocata designerului, a dezvăluit cum arată apartamentul lui Răzvan Ciobanu la aproape două săptămâni de la moartea acestuia. Se pare că locuința a fost devastată. Ea e de părere că cineva a intrat și a căutat cu ardoare ceva, sau, dimpotrivă, să pună ceva în casă.

Hainele lui Răzvan Ciobanu, cele scumpe, nu mai sunt, nici parfumurile sau pantofii de brand. Din interviurile pe care le-a acordat creatorul de modă, el spunea că investea sume mari în articole vestimentare de la designeri internaționali.

„Apartamentul era devastat. Umeraşe peste tot. Am spus vă rog să strângeţi tot. Cine a făcut aşa ceva clar caută ceva şi există riscul să pună ceva în casă. Atat a fost discuţia pe care am avut eu cu mama lui Răzvan.

Hainele lui scumpe nu mai erau, parfumurile lui nu mai erau. Eu nu pot să-l acuz pe acest Sorin Oprea că a luat ceva din apartament”, a spus Laura Vicol la Antena 1.

Fostul iubit al lui Răzvan Ciobanu, devastat după moartea designerului

În a doua zi de Paște, creatorul de modă Răzvan Ciobanu a pierit într-un dramatic accident rutier, care a șocat o țară întreagă. Peste două zile, designerul a fost condus pe ultimul drum, din păcate de prea puțini dintre cei care i se declarau prieteni… În pofida faptului că au avut o relație extrem de tumultuoasă, condimentată cu scandaluri și chiar bătăi de notorietate, printre primii sosiți pentru slujba de înmormântare a fost Marius Lăzărescu, fostul iubit al lui Răzvan Ciobanu. Acesta, vizibil afectat și ținându-se cu greu pe picioare, a intrat clătinându-se în biserică. 

Foto: Facebook

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter