Alex Velea nu își mai vede viața fără Antonia. Ce spune artistul despre încă un copil

Publicat pe

Antonia și Alex Velea formează un cuplu echilibrat și iubirea dintre ei este sinceră. Artistul nu își vede viața fără iubita sa, iar de când a devenit tătic totul a devenit mult mai frumos pentru cei doi. Alex Velea are planuri mari în ceea ce privește cariera lui. 

Vă spun sincer că artistul m-a impresionat atunci când a răspuns la întrebarea ce înseamnă Antonia pentru el. Se vede clar că iubirea ce i-o poartă iubitei sale este una sinceră și cum rar se mai întâmplă în ziua de azi. Alex Velea a spus cuvintele pe care orice femeie și-ar dori să le audă de la bărbatul de lângă ea.

'Este suma tuturor lucrurilor frumoase despre care pot să vorbesc sau care mi s-au întâmplat  în viața asta. Este motivul fericirii mele. Viața de tătic este foarte frumoasă, naturală, normală și îmbucurătoare.', a spus Alex Velea pentru VIVA!.

Recent, Alex Velea a fost în vacanță împreună cu Antonia și fiica acesteia, Maya. Cei trei s-au distrat de minune împreună, iar artistul ne-a dezvăluit că nu este prima vacanță pe care o petrec împreună. Artistul a vorbit foarte frumos despre fetița Antoniei și a lui Vincenzo Castellano. Cât despre un alt copil, Alex Velea a spus că trei sunt suficienți.

'Dacă faceți voi o donație aici la contul afișat pe ecran mai facem. Nu, ne este suficient trei. Nu este prima vacanță cu Maya și Antonia. Foarte frumos, relaxantă. Ne place foarte mult să fim în preajma ei. Mie îmi place foarte mult să le văd pe cele două împreună, dragostea asta mamă-fiică, felul în care se comportă, cum se joacă mă încarcă pozitiv.', a declarat artistul.

Alex Velea, despre botezul celor doi copii

Toată lumea se întreabă când vor fi botezați cei doi copii ai lui Alex Velea. Cântărețul nu ne-a dat prea multe detalii despre acest subiect, însă a promis că atunci când va fi stabilit ceva ne va anunța. 'Nu știu nimic de botezul băieților. Nu știu, dacă o să știu ceva o să vă anunț.', a spus Alex Velea.

Ca în orice cuplu normal există și certuri, iar Alex Velea nu ascunde acest lucru. Cea care cedează este Antonia, însă de fiecare dată când Alex Velea greșește, acesta știe cum să-și împace iubita. 'Chiar și bătăi. Există certurile alea normale de cuplu pe care le are toată lumea. Acum dragostea se face în doi, atât. Cel deștept cedează, ea. Nu știu. Știm să ne recunoaștem greșeala de fiecare dată. În caz că am făcut ceva care a supărat-o, știu eu cum să-mi cer iertare. Nu aș putea să îmi văd fără Antonia.', a mai declarat cântărețul.

Artistul are în plan să-și pună aparat dentar nu pentru a scăpa de strungăreață, ci pentru a o îndrepta. 'Vreau să-mi pun aparat dentar, să am strungăreața paralelă. Acum zici că mi-au pus două pastile de gumă, mi le-au zidit așa.', a mărturisit Alex Velea.

Citește și: Alex Velea şi Maya, micuţa Antoniei, s-au distrat împreună! Se comportă precum tată şi fiică

FOTO: Facebook

dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă