Alex Zănoagă și Bobicioiu au fost la un pas de bătaie: "În loc să stai cu băiatul tău, tu te duci cu fetele la munte"

Publicat pe

Alez Zănoagă și Alex Bobicioiu au fost pe punctul de a se lua la bătaie în timpul unei emisiuni. Între cei doi a izbucnit un adevărat scandal, fiind nevoie de intervenția staff-ului. Foștii concurenti de la Puterea Dragostei s-au contrazis pe tema Siminei Loica, de care Zănoagă este în proces de divorț.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Fostul partener al Siminei Loica i-a declarat război lui Alexandri Bobicioiu. În trecut, cei doi au fost buni prieteni, dar se pare că relația dintre ei s-a rupt după ce s-a zvonit că Simina ar fi avut o relație cu Bobicioiu. Astfel, Zănoagă l-a provocat pe fostul lui amic să se bată în cușcă amândoi, iar Bobicioiu a i-a acceptat invitația.

Alex Zănoagă și Bobicioiu au fost la un pas de bătaie: "În loc să stai cu băiatul tău, tu te duci cu fetele la munte"Alex Zănoagă și Bobicioiu au fost la un pas de bătaie: "În loc să stai cu băiatul tău, tu te duci cu fetele la munte"

Alex Zănoagă și Bobicioiu au fost la un pas de bătaie chiar înainte de meci. Cei doi nu au mai rezistat și și-au aruncat cuvinte dure unul la adresa celuilalt, fiind la un pas de bătaie. Spritele au fost calmate de staff-ul emisiunii care a intervenit imediat.

Citește și: Ce se întâmplă, de fapt, între Simina Loica și Alex Zănoagă, după despărțire:”Mă deranjează…”

Citește și: Alex Zănoagă l-a provocat la luptă pe Bobicioiu de la Puterea Dragostei, după ce s-a zvonit că are o relație cu Simina Loica: 'E orgoliul meu'

Citește și: Ce operații estetice are Otilia Bilionera. Artista a spus adevărul:”Anual îmi fac două…”

Citește și: Cum a început relația dintre Giulia Anghelescu și fratele lui Șerban Huidu, Vlad:„Obosiți de la prea multă iubire'

Alex Zănoagă și Bobicioiu au fost la un pas de bătaie

Conflictul dintre Alex Zănoagă și Bobicioiu continuă. Cei doi s-au întâlnit față-n față într-o emisiune online, dar au fost la un pas de bătaie. Zănoagă și Bobicioiu au fost despărțiti de staff-ului emisiunii. Cei doi au discutat despre fosta parteneră a lui Alex Zănoagă, Simina Loica.Zănoagă i-a reproșat fostului participat la Puterea Dragostei că ar fi folosit și privit precum o bonă pentru fiul lui, Dominic. Ulterior, Bobicioiu a reacționat și i-a spus adversarului său că Dominic a început să îl iubească, moment în care Zănoagă a izbucnit.

Mă culc cu el, mă trezesc cu el, e foarte frumos. Începe să mă iubească, cât tu ești plecat cu altele la mare la munte, ce să faci… În loc să stai cu băiatul tău, tu stai și te duci cu fetele la munte”, i-a spus Bobicioiu lui Zanoaga. .

Băi, băiatul meu, tu în primul rând ai un copil pe care nu ți l-ai recunoscut și să știi că nevasta ta îmi scrie mie„, i-a răspuns ALex Zănoagă adversarului său.

Alex Zănoagă, reacție pe Instagram după momentul întâlnirii cu Bobicioiu

Alex Zănoagă divorțează de Simina Loica. Cei doi au împreună un băiețel minunat, pe Dominic, care locuieste în prezent cu mama lui. Zănoagă a reacționat pe Instagram la scurt timp după ce s-a confruntat cu adversarul său. Acesta a spus că Bobicioiu ar trebui să se mulțumească de faptul că situația nu a escaladat.

'Băi, fii atent aici, zii mersi că nu ți-am dat-o mai tare și că te-am păstrat pentru meci, că dacă ți-o dădeam mai tare îți dădeam somn și dacă îți dădeam somn, trebuia să stai vreo șase luni ca să poți să recuperi după somn, înțelegi.Așa că, dată viitoare dacă mai spui ceva ce mă deranjează, îți promite fratele tău că o să-ți dea somn, atunci o să-și dau somn și când spun somn, te pun la nani, ai înțeles?!', a spus Alex Zănoagă, pe Instagram.

SImina și Zănoagă s-au despărțit definitiv

Fosta concurentă de la Puterea Dragostei și Zănoagă au decis să meargă pe drumuri diferite, din cauza neînțelegerilor dintre ei. Simina și Alex s-au despărțit de foarte multe ori până acum, dar de această dată, totul este definitiv. Bruneta este de părere că nu-și poate crește copilul, fiind mereu supărată și dezamăgită.

Deci eu cu Alex nu ne mai înțelegeam de acum mult timp, tot am încercat să ne înțelegem, să căutăm o cale pentru copil, dar dacă tu ca om nu ești fericit cu acea persoană, nici copilul nu este fericit. Și dacă copilul vede în fiecare zi ceartă, supărări, pe mama lui că plânge, ce rost are?

Ce rost are să mă vadă pe mine Dominic în fiecare zi supărată, plângând, nervoasă…nu pot să-i ofer lui atenție, educație, nu pot să-i ofer tot ce are el nevoie pentru că eram mereu supărată, mereu plânsă…‘, a spus Simina.

Sursa foto: Captura video

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter