Cum a început relația dintre Giulia Anghelescu și fratele lui Șerban Huidu, Vlad: „Obosiți de la prea multă iubire”

Publicat pe

Cum a început relația dintre Giulia Anghelescu și fratele lui Șerban Huidu, Vlad. Giulia Anghelescu este una dintre cele mai cunoscute artiste din România. Aceasta nu are succes doar în carieră, ci și în viața personală. Ea are o căsnicie superbă cu Vlad Huidu, fratele celebrului om de televiziune. Iată ce a spus aceasta despre începuturile relației de iubire!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Giulia Anghelescu și Vlad Huidu se cunosc de mai bine de 17 ani, însă sunt căsătoriți de 10 ani. Relația lor este una extrem de solidă, deși au stat despărțiți aproximativ un an jumătate. După separare, amândoi au ales să își mai ofere o șansă, iar de atunci sunt de nedespărțit. Recent, cei doi au oferit un interviu în cadrul căruia au vorbit despre începutul poveștii de amor.

Cum a început relația dintre Giulia Anghelescu și fratele lui Șerban Huidu, Vlad: „Obosiți de la prea multă iubire'Cum a început relația dintre Giulia Anghelescu și fratele lui Șerban Huidu, Vlad: „Obosiți de la prea multă iubire'

În perioada în care s-au despărțit, ei consideră că au fost „obosiți de la prea multă iubire'. Iată toate declarațiile!

Citește și: Giulia Anghelescu, despre viața de familie, cu bune și cu rele:'Încă aștept să-mi facă soțul statuie'

Citește și: Cu ce probleme de sănătate a rămas Giulia Anghelescu după COVID-19:'Mă dor toate'

Citește și: Klaus Iohannis a vorbit la telefon cu Zelenski despre situația critică din Ucraina:„România va continua să aibă grijă de fiecare cetățean care sosește în țara noastră’

Citește și: Mihaela Rădulescu și iubitul ei, Felix Baumgartner, vacanță la munte.Cum s-au fotografiat cei doi

Cum a început relația dintre Giulia Anghelescu și fratele lui Șerban Huidu, Vlad

Cei doi s-au cunoscut pe holurile unui studio de televiziune. La acea vreme, Giulia scotea hit-uri pe bandă rulantă, iar Vlad Huidu avea job-ul de cameraman. Chiar după primele interacțiuni, artista l-a invitat pe fratele lui Șerban Huidu la ziua ei, iar de acolo a fost doar un pas până la dragoste.

„Pe vremea aceea lucram la un post de televiziune. Filmam și ne-am întâlnit pe holuri. Era într-o fustiță roșie, scottish. Îmi plăcea ca apariție, dar nu m-am gândit niciodată că o să ajungem în situația asta. Ne-am întâlnit de câteva ori. M-a invitat la ziua ei', a spus Vlad Huidu la Teo Show.

Artista nu s-a lăsat cucerită ușor

Giulia Anghelescu nu a dat semne de iubire de la începutul interacțiunii cu actualul ei soț, Vlad. Aceasta l-a ținut mult timp în „zona prieteniei', episod despre care fratele lui Șerban Huidu spune că a fost „foarte greu'.

„Era doar o prietenie la început. S-a transformat la un moment dat în ceea ce este astăzi. El mai dădea semne, dar nu voiam să le văd', a declarat Giulia la Kanal D.

Sursă foto: Facebook

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter