Cine este și cum arată soția lui Vio Dragu de la Stand-up Revolution. Au doi copii împreună

Publicat pe

Cine este și cum arată soția lui Vio Dragu de la Stand-up Revolution. Vio Dragu, unul dintre cei mai cunoscuți comedianți din România și jurat la emisiunea Stand-up Revolution, trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Andreea. Iată ce se știe despre ea și cum arată!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Cine este și cum arată soția lui Vio Dragu de la Stand-up Revolution. Teo, Vio și Costel s-au cunoscut după ce au început să facă stand-up, încă din 2004. De atunci au devenit un reper pentru comedianții români. Au susținut, de-a lungul timpului, spectacole în întreaga țară. Tot ei au contribuit la amploarea pe care a prins-o fenomenul stand-up comedy în România.

Cine este și cum arată soția lui Vio Dragu de la Stand-up Revolution. Au doi copii împreunăCine este și cum arată soția lui Vio Dragu de la Stand-up Revolution. Au doi copii împreună

Cine este și cum arată soția lui Vio Dragu de la Stand-up Revolution. Mulți au fost curioși să afle și detalii despre viața personală a juratului de la Stand-up Revolution. Iată ce se știe despre soția lui Vio și cum arată aceasta!

Citește și: Stand-up Revolution, o nouă emisiune la Antena 1.Cine sunt prezentatorii și jurații show-ului

Citește și: Sebastian de la Insula Iubirii, după ce a aflat că iubita lui, Cristina, s-a despărțit de el:'Mă simțeam vinovat…'

Citește și: Claudia Pătrășcanu, reacție neașteptată în plin divorț:’Nu-mi este frică nici de amenințări cu bătaia, nici de…’

Citește și: Motivul pentru care Iuliana Luciu nu are relație la 35 de ani:'Mă mai distrez și eu din când în când'

Cine este și cum arată soția lui Vio Dragu de la Stand-up Revolution

Cine este și cum arată soția lui Vio Dragu de la Stand-up Revolution. Vio Dragu este unul dintre ci mai cunoscuți comedianți din țara noastră, iar acum face parte din echipa Stand-up Revolution, de la Antena 1. Pe lângă cariera de succes, trăiește și o frumoasă poveste de iubire alături de Andreea, soția lui.

Cei doi sunt împreună de mai mulți ani, iar comediantul a fost extrem de fericit în momentul în care partenera lui a acceptat cererea lui în căsătorie. Deși Andreea preferă să stea departe de camerele de filmat, Vio Dragu de la Stand-up Revolution postează mai tot timpul fotografii cu aceasta, dar și cu cei doi copii pe care îi au împreună.

Totodată, soția comediantului este cea mai mare susținătoare a acestuia și îl sprijină în fiecare proiect pe care îl acceptă.

Teo, Vio, Costel și Dan Badea, jurați la Stand-up Revolution

Prezenți pe scenele de stand-up încă de la apariția fenomenului în țara noastră, Teo, Vio, Costel și Dan Badea vor acum să îi sprijine pe cei aflați la început de drum.

Concurenții care vor reuși să îi convingă pe cei patru jurați, au toate șansele să urce apoi pe aceeași scenă cu ei. Teo, Vio, Costel și Dan Badea vor căuta de-a lungul audițiilor participanți mai mult sau mai puțin experimentați. Ei sunt mai ales interesați și de capacitatea acestora de a evolua în comedianți recunoscuți pe scenele de stand-up.

„Mie mi-a plăcut la Stand-up Revolution. Am avut fructe şi dulciuri în backstage, apă din belşug şi masă caldă la prânz. Nu am făcut eu multe emisiuni, dar lejer asta este pe loc fruntaş în top 10. Oamenii au fost foarte drăguţi cu noi şi rar s-a ţipat la mine.

Colegii mei din juriu au fost foarte prietenoşi şi m-au lăsat şi pe mine să vorbesc, cred că în episodul 4. Sper să câştige cineva din echipa mea, ca să devin arogant şi să întârzii la filmări în sezoanele următoare! Hai, România! În fiecare zi!', a declarat Vio, despre show-ul din care face parte.

sursă foto- Facebook, Instagram

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter