Alexandra, fosta iubită a lui Aurel de la "Insula iubirii", e îndrăgostită. Cine e bărbatul care o face fericită acum

Publicat pe

Alexandra, fosta iubită a lui Aurel de la „Insula iubirii”, se pare că ar căuta răzbunarea și a intrat pe postul de ispită în emisiunea de la Antena 1. Cu toate acestea, ea are un iubit și o relație stabilă. 

Alexandra a uitat de perioada neplăcută prin care a trecut în urmă cu aproximativ doi ani, când Aurel, iubitul ei de atunci și actual concurent la Insula Iubirii, a dezamăgit-o. Iată că ea a acum și-a găsit jumătatea și este fericită.

Iată cine este bărbatul alături de care trăiește o poveste de iubire, chiar dacă recent a intrat în show-ul ispitelor de la Antena 1.

„Acum 6 luni am găsit pe cineva și sunt foarte fericită, el are tot ce nu au 90% din bărbați:? respect, știe să fie atent cu o femeie, este foarte drăgăstos, este sincer și real. Unii m-au criticat, alții m-au felicitat….dar contează ce simt eu cu adevărat. O șansă reală nu i-aș mai da niciodată! (lui Aurel, n.r.). M-am convins de tot ce era de convins în emisiune și după. El nu era chiar așa alături de mine, era mai temperat, îl mai trăgeam de mânecuță…

Cu actualul meu iubit..am fost colegi, am avut așa mici încercări, eram micuți. Ne cunoaștem de 11 ani, noi am tot vorbit ca prieteni și am zis să ne dăm o șansă. Mi-am fcăut un trandafir pe spate pentru că de fiecare dată când ne vedem, îmi aduce câte un trandafir. Nu locuim împreună, urmează. Nu vreau să las timpul să treacă, pentru că e bine să faci cum simți. M-a lăsat cu cicatrici, dar actualul meu iubit m-a ajutat să trec peste și să am încredere”, a spus Alexandra, la „Agenția VIP'.

Alexandra, fosta iubită a lui Aurel de la "Insula iubirii", e îndrăgostită. Cine e bărbatul care o face fericită acumAlexandra, fosta iubită a lui Aurel de la "Insula iubirii", e îndrăgostită. Cine e bărbatul care o face fericită acum

Alexandra, fosta iubită a lui Aurel, este noua inspită de la INSULA IUBIRII

Momentan, Aurel Deacanu este craiul principal de pe Insula Iubirii. Aflat la a doua participare în reality show-ul de la Antena 1, tânărul repetă greşelile, fără nici o remuşcare. Prima dată, a venit în Thailanda cu Alexandra, fata pe care spunea că o iubeşte, însă a fost ispitit foarte uşor, imediat ce a păşit în Thailanda.

A doua oară, Aurel a acceptat să-i fie testate sentimentele pentru Diana, fata care credea că va fi chiar cerută de soţie la finalul show-ului. Însă planul de acasă nu s-a potrivit cu cel din Thailanda şi Aurel a părăsit-o imediat ce a întâlnit-o pe Dana, ispita cu care s-a şi căsătorit.

Foto: Facebook 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter