Diana de la „INSULA IUBIRII” a ajuns la vorbele Alexandrei, fata pe care Aurel a înșelat-o în emisiune. Ce mesaj i-a transmis, cu ochii în lacrimi

Publicat pe

Diana Constantinescu a venit foarte încrezătoare în Thailanda și era convinsă nu doar că Aurel nu o va înșela pe „Insula Iubirii', dar că o va și cere în căsătorie la finalul emisiunii. Iată că bărbatul care în ediția trecută a reality show-ului a trădat-o pe iubita lui de atunci, Alexandra, calcă din nou strâmb. Cu ochii în lacrimi, Diana i-a transmis Alexandrei scuze pentru că nu i-a dat dreptate la momentul potrivit.

Diana de la „INSULA IUBIRII' a ajuns la vorbele Alexandrei, fata pe care Aurel a înșelat-o în emisiune. Ce mesaj i-a transmis, cu ochii în lacrimiDiana de la „INSULA IUBIRII' a ajuns la vorbele Alexandrei, fata pe care Aurel a înșelat-o în emisiune. Ce mesaj i-a transmis, cu ochii în lacrimi

Aurel Deacanu este unul dintre concurenții de pe „Insula Iubirii', care nu a surprins pe nimeni cu comportamentul lui în emisiune, previzibil de altfel, în afară de femeia cu care a revenit în Thailanda, Diana Constantinescu. Fostă concurentă și ea, bruneta a fost sigură pe dragostea lui Aurel, însă cuceritorul a lovit din nou.  A căzut în mrejele ispitei atât de repede, încât pare că nu a fost niciodată îndrăgostit de Diana.

Dezamăgită de trădarea celui pe care îl vedea viitorul ei soț, Diana i-a transmis, printre lacrimi, Alexandrei că a ajuns la vorbele ei și și-a cerut scuze că a vorbit-o de rău, orbită fiind de farmecele lui Aurel.

El nu are respect faţă de sine. Nu faţă de mine, de Alexandra sau de altă femeie din viaţa lui. Nu are respect. Acum îi dau mare dreptate Alexandrei şi chiar o să o sun când ajung acasă şi am să vorbesc cu ea şi o să-i cer iertare pentru toată răutăţile la adresa ei', a mărturisit Diana Constatinescu la ceremonia focului.

Aurel, pe de altă parte, a avut o reacție surprinzătoare, după ce a văzut înregistrarea în care Diana plângea. Am înnebunit femeile', a spus concurentul în cadrul ediției de seara trecută de laTemptation Island – Insula Iubirii', subliniind că nu regretă nimic din ce a făcut și că nu-l impresionează cu nimic lacrimile Dianei, femeia pe care în urmă cu doar câteva zile susținea că o iubește. 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter