Îţi aduci aminte de Diana de la Insula iubirii sezonul 3? La 18 ani nu avea nicio intervenţie estetică

Publicat pe

Diana Constantin a făcut parte din sezonul 4 al emisiunii Insula iubirii. A devenit rapid cunoscută prin comportamentul său din cadrul show-lui. De la 18 ani şi până în prezent a trecut printr-o serie de transformări fizice. Iată cum arăta la vârsta majoratului. 

Diana s-a înscris la show-ul din Thailanda alături de iubitul său de la acea vreme, alături de Ben. Bruneta a călcat însă strâmb şi a căzut în ispita lui Andy. Cei doi au spus că formează primul cuplu de pe insulă. Ea s-a lăsat sedusă de bărbatul care juca un rol bine învăţat în competiţie.

Imediat după ce show-ul s-a încheiat, Diana a cunoscut celebritatea. A mers la multe emisiuni TV pentru a povesti despre experienţa ei, despre momentele pe care le-a trăit în Thailanda. A strâns o adevărată comunitate în mediul online, şi pe Facebook şi pe Instagram. În fotografiile pe care le-a postat de-a lungul timpului, Diana s-a schimbat foarte mult din punct de vedere fizic.

La 18 ani, concurenta nu apelase la ajutorul medicului estetician. Pe vremea aceea, Diana nu îşi mărise buzele, ba chiar avea şi nasul mai mare. Se pare că a dorit o schimbare în viaţa sa, la fel ca multe alte fete. Priviţi galeria foto!

Îţi aduci aminte de Diana de la Insula iubirii sezonul 3? La 18 ani nu avea nicio intervenţie esteticăÎţi aduci aminte de Diana de la Insula iubirii sezonul 3? La 18 ani nu avea nicio intervenţie estetică

Diana de la Insula iubirii a încercat să se sinucidă

„Părinţii mei s-au despărţit, tata s-a recăsătorit cu o femeie care avea două fete şi mi-a spus că eu nu mai sunt copilul lui. Asta m-a dărâmat psihic. Şi în momentul de faţă sunt afectată. A fost şocul pentru că nu-mi imaginam viaţa fără amândoi părinţii. Am încercat să-mi iau viaţa, dar m-au prins la timp. Şi acum pentru că sunt depresivă am tot timpul gânduri. Eu sunt o persoană sinceră, dar am foarte multe întrebări, nu înţeleg de ce nu pot să fiu stabilă', a spus Diana Constantin la Antena Stars.

Foto: Facebook 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter