Oana Roman nu ştie când o să îşi dea fiica la şcoală: "Încă ezit!". Care este motivul - EXCLUSIV

Publicat pe

Oana Roman a fost prezentă la evenimentul de lansare a maşinii Audi Q8 şi a făcut declaraţii pentru revista noastră. Ne-a vorbit despre comoara ei, despre Iabela. Micuţa o face în fiecare zi fericită, este o mamă mândră!

Maria Isabela merge de doi ani la grădiniţă şi în curând va veni vremea să calce pragul şcolii. Mama ei este în dubiu. Oana Roman a declarat într-un interviu EXCLUSIV VIVA! că încă ezită. Are câteva motive.

„Ea e frumoasă, e deşteaptă. A crescut foarte mult. Merge la grădiniţă, merge cu noi la petreceri, dansează, se distrează. E în perioada în care vrea numai rochii.

Ea merge de doi ani la grădiniţă, e obişnuită acolo. (…) Încă ezit, dacă va merge la anul la grupa zero, înseamnă că va merge la 5 ani şi 7 luni. Nu ştiu dacă nu e cumva prea devreme. Trebuie să mă consult cu educatoarea ei şi directoare grădiniţei. Trebuie să luăm împreună o decizie.”, a declarat Oana. Urmăriţi întregul interviu VIDEO.

 

Oana Roman ține dieta Adelinei Pestrițu

Dieta Adelinei Pestrițu a creat isterie în rândul admiratoarelor sale, dar iată și Oana Roman îi calcă pe urme. Adelina Pestrițu și-a creat un regim alimentar care dă randament și este bun pentru organismul ei. ‘Somodieta’ vedetei a făcut femeile să aibă mai multă grijă la ceea ce mănâncă.

Foto: Facebook

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter