Alexandra Ungureanu de la Bravo, ai stil!, părăsită de logodnic înainte de nuntă!

Publicat pe

Deși e greu de crezut, Alexandra Ungureanu de la Bravo, ai stil! Celebrities a fost părăsită de logodnic înainte de nuntă. Iată ce povestește artista despre unul dintre cele mai grele momente ale existenței ei, dar și despre viața sa amoroasă din prezent!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Alexandra Ungureanu de la Bravo, ai stil! Celebrities a fost părăsită de logodnic cu puțin timp înainte de nuntă, iar planurile ei de viitor s-au evaporat într-o clipită. Cu cinci ani în urmă, artista era pregătiră să îi spună DA iubitului ei și luase chiar o decizie care i-ar fi schimbat viața complet. De dragul lui Andrei, bărbatul care urma să-i devină soț, artista s-ar fi mutat în America, deși aici avea deja un nume și o carieră.

Alexandra Ungureanu de la Bravo, ai stil!, părăsită de logodnic înainte de nuntă!Alexandra Ungureanu de la Bravo, ai stil!, părăsită de logodnic înainte de nuntă!

„El a fost cel care a renunțat la tot”

Din nefericire, lucrurile au avut un deznodământ urât, care i-a adus multă suferință Alexandrei. Ulterior, artista s-a refugiat în muncă, dedicându-se pasiunii sale pentru muzică, însă faptul că încă este singură spune multe despre niște răni care nu s-au cicatrizat…

'El a fost cel care a renunțat la tot, iar Alexandra a decis să revină în țară și să o ia de la capăt', spuneau, la vremea respectivă, surse din proximitatea artistei.

„Eram fericită şi credeam că va fi bine. Trăirile mele şi cum mă simt nu trebuie spuse prin cuvinte. De acum, am să mă ocup de muzică, viaţa personală am pus-o deoparte. Mi-a făcut rău când am ales să vorbesc despre relaţia mea, însă se vor așeza lucrurile bine pentru mine cândva”, mărturisea Alexandra Ungureanu de la Bravo, ai stil! Celebrities.

Citește și: Ce avem voie si ce nu avem voie să facem de Revelion. Restricțiile lui Arafat de Anul Nou

Citește și: Andreea Ibacka dezvăluie secretul mariajului cu Cabral:„Nu a fost dragoste la prima vedere'. Inedit cum a fost cerută actrița de soție! / EXCLUSIV

Citește și: Ce va face cu banii Ionuț Belei, câștigătorul sezonului 8 Chefi la cuțite. Are planuri mari:„Vreau să merg în…'

Citește și: Femei goale pe contul lui Dan Bittman, după declarațiile privind „minciuna COVID-19”! Cum a ajuns solistul ținta hackerilor

Citește și: Totul despre șorici. Beneficii și efecte negative: cine nu are voie să-l consume

Alexandra Ungureanu de la Bravo, ai stil! Celebrities a fost cerută în căsătorie de două ori

Acum, Alexandra Ungureanu de la Bravo, ai stil! Celebrities este dedicată trup și suflet carierei sale, dar și concursului de stil de la Kanal D pe care speră să-l câștige. Se apropie marea finală și artista este speră că voturile telespectatorilor îi vor aduce mult râvnitul premiu.

Cât despre viața personală, Alexandra a trecut-o pe loc secund, după cum ne-a mărturisit în luna octombrie. Atunci, ne-a surprins când ne-a povestit că a fost cerută în căsătorie nu o dată, ci de două ori!

„Am fost cerută în căsătorie de două ori, până acum, cu inel. (zâmbește) Dar în ambele situații a fost cumva o forțare a unui context care nu prea funcționa, așa că nu aveam cum să ajungem la un final fericit, dar nici nu au fost așa drame majore. Până și despre mine, care nu am dat prea multe din intimitatea mea, s-au făcut diverse speculații și m-am trezit cu tot felul de povești în presă. Când am suferit cel mai mult, nu a știut nimeni, a fost alegerea mea.

Iar în ultimii ani, ca să fac loc de ieșire acestor emoții, am mai pus din poveștile mele în cântece, unde capătă viață, dar rămân, totuși, necunoscute, fără chip, fără nume. Și așa mi se pare normal să fie, eu nu am fost cuplată cu persoane publice și m-am gândit că nu e fair să aduc în lumina reflectoarelor pe cineva care nu-și dorește acest lucru”, a mărturisit Alexandra Ungureanu de la Bravo, ai stil! Celebrities pentru VIVA!

Nu există nimeni acum în viața ei

Deși colegele ei de platou, au încercat de nenumărate ori să o tragă de limbă pe Alexandra Ungureanu la Bravo, ai stil! Celebrities artista a fost extrem de rezervată în privința detaliilor intime. Acum două luni însă, a făcut un exercițiu de sinceritate și ne-a dezvăluit mai multe detalii despre viața ei personală, dar și despre așteptările pe care le are de la o relație.

 „Acum sunt singură. E un timp cu mine pe care-l apreciez și pe care nu l-am avut, poate, niciodată. Mi-am dat seama că multe dintre greșelile pe care le-am făcut în relații veneau și din niște probleme pe care eu le am cu mine și căutam rezolvarea la celălalt. Toți le avem. Da, e cazul ideal ca doi oameni să se sprijine și să evolueze și să se repare unul pe altul, dar cred că, din păcate, se întâmplă tot mai rar.

Relațiile sunt tot mai superficiale, răbdarea se pierde lesne, stresul și neajunsurile duc mai ușor la reproș, decât la toleranță, respect. Iubirea e pusă la mare încercare, sau poate nu e iubire, a fost doar pasiune și îndrăgosteală… În plus, eu sunt artist, sunt dominată de emoții, nu sunt un om rezonabil, ca partener, deși cred că am fost și extrem de generoasă, când am iubit cu adevărat. Iată că am mai pus pe hârtie, fără să vreau, dintre gândurile cu care mă mai lupt, din când în când. (zâmbește) Așa că nu este despre ce va fi, este încă despre trecut, despre vindecare, ne-a declarat Alexandra Ungureanu de la Bravo, ai stil! Celebrities. 

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter