Alexia Eram a primit cadouri scumpe de Crăciun. Fiica Andreei Esca a fost răsfățată de iubit și de familie

Publicat pe

Anula acesta, Alexia Eram a fost cuminte și a primit cadourile mai devreme. Fiica Andreei Esca a fost foarte încântată de cadourile scumpe pe care le-a primit și le-a postat pe rețelele de socializare. Masa de Craciun a avut loc mai devreme în familia Andreei Esca.

Alexia Eram s-a întors acasă pentru a petrece sărbătorile de iarnă alături de familia ei. Tânăra studiază în Anglia și face naveta atunci când i se face dor de părinți sau de iubitul ei. Anul acesta, se pare că fiica Andreei Esca a fost foarte cuminte, pentru că a primit o parte din cadouri mai devreme. Mario Fresh o iubește enorm pe Alexia și vrea să o facă fericită tot timpul. De Crăciun, fiica Andreei Esca a primit de la iubitul ei o pereche de adidași de brand, care costă aproximativ 500 de euro.

Asta nu este tot! Alexia Eram a mai primit două cadouri scumpe, însă nu a arătat ce se află în acele cutii.

Seara trecută casa Andreei Esca a fost plină, pentru că toată familia s-a unit pentru a lua masa și pentru a își da cadourile. Atmosfera a fost una cu totul specială și s-au simțit bine împreună. Prezentatoarea de la ProTV a fost extrem de încântată de cină, iar totul a fost pregătit până la cel mai mic detaliu.

Alexia Eram a primit cadouri scumpe de Crăciun. Fiica Andreei Esca a fost răsfățată de iubit și de familieAlexia Eram a primit cadouri scumpe de Crăciun. Fiica Andreei Esca a fost răsfățată de iubit și de familie

Citește și: Cum arată facultatea în care învaţă fiica Andreei Esca! Alexia are totul la dispoziţie

Citește și: Când se căsătorește Alexia Eram. Fiica Andreei Esca știe și câți copii își dorește

FOTO: Instagram 

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter