Anamaria Prodan, schimbare majoră de look. După ce a împlinit 46 de ani, impresara a început seria transformărilor

Publicat pe

Anamaria Prodan a trecut prin schimbări majore de look. Iată că acum, după ce a împlinit 46 de ani, a optat pentru o coafură extrem de îndrăzneaţă!

În urmă cu ani de zile, Anamaria Prodan impresiona cu un look unic în showbiz. Avea părul scurt şi creponat. Coafura palmier nu a reuşit să fie egalată de nimeni până acum, aceasta era singura vedetă care a îndrăznit să opteze pentru aşa ceva.

Iată că timpul a trecut, iar Anamaria a renunţat la acel look în favoarea unuia nou. Acum poartă extensii foarte lungi şi părul deschis la culoare. Frecventează săptămânal saloanele de înfrumuseţare, după cum a declarat. Acum, după ce a împlinit 46 de ani, şi-a ondulat părul, are un look afro.

Nu ştim cu exactitate dacă şi-a ondulat extensiile sau a optat pentru o perucă, însă şi această schimbare o prinde.

„O altă faţă a mea! Îmi iubesc viaţa! Doar eu! Fericire!”,a  scris Anamaria Prodan în dreptul imaginii.

Fanii imediat au reacţionat după ce au văzut imaginea pe Instagram: „Eşti superbă! Te întinereşte! (…) Eşti într-o continuă schimbare, Ana! (…) Frumoasă ca de fiecare dată!”

Anamaria Prodan, schimbare majoră de look. După ce a împlinit 46 de ani, impresara a început seria transformărilorAnamaria Prodan, schimbare majoră de look. După ce a împlinit 46 de ani, impresara a început seria transformărilor

Anamaria Prodan şi-a petrecut ziua de naştere în familie

Anamaria Prodan este mândră de familia pe care o are. Fetele vedetei au început cariere de succes de planuri diferite, Rebecca este model în Milano, acolo unde și studiază la facultate, iar Sarah joacă baschet în Statele Unite aler Americii. În fiecare an de ziua ei, Anamaria Prodan Reghecampf primește câte o felicitare din partea fetelor ei, iar acesta este cadoul ei de suflet. Deși fetele au bani încât să-i cumpere orice cadou vedetei, acestea muncesc și au și banii lor, pe lângă cei pe care Anamaria Prodan îi dă.

„Păstrează banii pentru ele și mie îmi fac o felicitare de mână. Anul ăsta arată foarte bine felicitările. Rebecca, având înclinarea asta către artă, face niște felicitări senzaționale. Sunt fericită că salvează banii pentru ele, că mie, știi cum e, mi-a trecut viața, acum ei trebuie să trăiască’, a declarat Anamaria Prodan Reghecampf pentru Libertatea.

Foto: Facebook, Instagram 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter