Alexia Eram, despre operațiile estetice. Nu este fan al acestor intervenții: ”Fiecare face ce vrea cu pielea lui”

Publicat pe

La doar 19 ani, Alexia Eram are niște principii solide. Fiica Andreei Esca este o tânără extrem de frumoasă și știe cum să-și pună trăsăturile în evidență fără a folosi machiaj în mod excesiv. Pe Alexia am întâlnit-o la un eveniment monden din Capitală și am vrut să știm care este părerea ei despre operațiile estetice.

Fără să ne mai ascundem după deget, în zilele de astăzi toată lumea pune mare accept pe aspectul fizic. Mulți se ghidează după anumite tipare pentru felul în care arată. Majoritatea vedetelor din showbiz-ul românesc are una sau mai multe operații estetice.

Alexia Eram are 19 ani și nu se declară fan al acestor tipuri de intervenții de înfrumusețare. Fiica Andreei Esca nu ar spune nici nu, dar preferă să fie cât mai naturală. Deși nu este foarte pasionată de aceste modificări ale aspectului fizic, Alexia Eram nu judecă pe nimeni și consideră că fiecare este liber să facă ceea ce dorește.

'Cred că sunt prea tânără ca să mă gândesc la asta. Poate când o să îmbătrânesc. Poți să îți faci când îmbătrânești să nu mai ai așa de multe riduri. Nu pot să spun că sunt fan al operațiilor estetice. Fiecare face ce vrea cu pielea lui', a declarat Alexia Eram pentru VIVA!.

Reacția Alexia Eram după ce a fost comparată cu Kylie Jenner

Recent, fiica Andreei Esca a lansat un lipstick, ca semn de mulțumire pentru oamenii care o apreciază. Mulți au asociat-o pe Alexia Eram cu Kylie Jenner, având în vedere că vedeta de peste Ocean a lansat o colecție de produse cosmetice, iar acum are încasări de neimaginat. Cea mai mică dintre surorile Kardashian a început colecția tot de la un lipstick, iar de aici a început totul.

'Am scos un ruj mat, dar încă nu am vorbit să mai lansez altul. Este deja out of stock. Momentan sunt pe vlog și multe, multe proiecte. Cred că nu ești Kylie Jenner dacă lansezi un produs. Eu pur și simplu am vrut să fac ceva pentru comunitatea mea, să le mulțumesc într-un fel pentru susținerea lor. M-am gândit că un ruj e super simplu, mai ales că suntem super multe fete în comunitatea mea. Eu nu prea mă machiez cine știe ce, iar un ruj este foarte ușor de folosit.', a mai declarat Alexia Eram.

FOTO: Instagram

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter