Adelina Pestrițu va purta două rochii la nuntă. Vedeta, după lungi căutări, a găsit ce își dorea. Cum vor arăta ținutele

Publicat pe

Adelina Pestrițu se va căsători cu Virgil Șteblea pe data de 20 iulie. O parte din pregătiri sunt gata, dar ce era mai important a stabilit: rochiile pe care le va îmbrăca. Vedeta a ales două rochii superbe, de la un brand internațional, una la biserică și alta la petrecere. 

„20 Iulie este ziua în care eu cu Virgil ne vom uni destinele în față lui Dumnezeu, alături de fiica noastră, ființă care a dat un alt sens vieții și relației noastre și vom da o super petrecere cu familiile și prietenii noștri.”, a scris Adelina Pestrițu pe blogul ei. 

Vedeta a oferit și primele detalii despre creațiile pe care le va purta la marele eveniment.

„Luni întregi am căutat pe cineva în România să-mi poate realiza rochia de mireasă. Am căutat nopți întregi poze de referință, am avut întâlniri peste întâlniri și totul mă făcea să cred că o să mi se năruie visurile. Ajunsesem până în punctul în care să renunț la ideea de a purta 2 rochii în ziua nunții, în favoarea uneia singure. Doar-doar să găsesc ceva care să mă mulțumească pe deplin.

Văzând că timpul se scurge și eu nici măcar nu am făcut comandă, știind cât de mult timp necesită manoperă, a început să se instaleze o ușoară stare de panică. La modul cel mai serios. Perfecționismul din mine deja era la cote maxime și astfel îmi făceam singură gânduri care mă nelinisteau. Și această stare se dezvoltă din ce în ce mai mult de la o zi la altă. Până într-o zi când am decis să-mi sun o veche prietenă și colaboratoare, stilista Lucy Faur și astfel s-a făcut lumina în viață mea.

I-am povestit despre cum îmi doresc să arăt în ziua nunții și i-am cerut să mă ajute să găsesc casă de modă potrivită să-mi îndeplinească visurile croșetate nopți la rândul. A zâmbit și parcă a știut exact unde vom merge pentru a da comandă de rochia de mireasă.

Mi-a spus doar atât: Da-mi două zile și vei avea fix ce-ți doreșți pentru marele eveniment. O să mă ocup să-ti găsesc rochiile visurilor tale și să te simți cea mai frumoasă și fericită mireasă.'

Am așteptat cu sufletul la gură să treacă aceste două zile și m-a sunat cu vești excelente. Mi-a spus că mi-a fixat o întâlnire cu un brand internațional care din fericire au reprezentanta și la noi în România, pe Calea Victoriei.”, a mai explicat ea.

Ce a pățit Adelina Pestrițu după ce a ținut o dietă renumită

La niciun an de la venirea pe lume a fetiței ei, zici că Adelina Pestrițu nu ar fi născut vreodată. Are o siluetă de invidiat și o greutate de aur: 52 de kilograme. Desigur că Adelina face eforturi pentru a se menține în formă, practicând sport și având un regim de viață echilibrat. Nu ține dietă, dar are grijă să nu facă excese, ascultându-și organismului și consumând, atunci când simte, inclusiv dulciuri și grăsime, chiar dacă în cantități mici.

Foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe viva.ro