EXCLUSIV! Ce a pățit Adelina Pestrițu după ce a ținut o dietă renumită: ”Mi-am obosit ficatul îngrozitor!”

Publicat pe

Adelina Pestrițu are 52 de kilograme, greutate pe care o menține făcând sport și având un regim de viață echilibrat. Cu toate acestea, de-a lungul timpului a ținut diverse diete păguboase. Dintre acestea, cel mai mult rău i-a făcut celebra dietă Dukan, care i-a dat organismul peste cap. Iată ce a pățit vedeta din cauza dietei Dukan!

La niciun an de la venirea pe lume a fetiței ei, zici că Adelina Pestrițu nu ar fi născut vreodată. Are o siluetă de invidiat și o greutate de aur: 52 de kilograme. Desigur că Adelina face eforturi pentru a se menține în formă, practicând sport și având un regim de viață echilibrat. Nu ține dietă, dar are grijă să nu facă excese, ascultându-și organismului și consumând, atunci când simte, inclusiv dulciuri și grăsime, chiar dacă în cantități mici.

Adelina Pestrițu și-a dat organismul peste cap cu dieta Dukan

Vedeta nu a fost, însă, dintotdeauna echilibrată când vine vorba de regimul de viață. Adelina Pestrițu a dezvăluit pentru viva.ro că cea mai rea dietă pe care a ținut-o vreodată a fost o dietă nu doar renumită, ci și foarte apreciată, dar care în cazul ei s-a dovedit păguboasă.

'Îmi amintesc că în urmă cu vreo șapte, opt ani am ținut dieta Dukan. A dat rezultate, dar în prima săptămână am consumat numai carne. Practic, mi-am obosit ficatul îngrozitor, mă simțeam obosită, nu aveam chef de nimic, nu aveam vlagă. Pentru cei care nu știu ce presupune această dietă: prima perioadă se numește perioada de 'atac', în care mănânci doar carne, după care introduci apoi și alte elemente. O zi mănânci doar carne, o zi carne cu salată și tot așa. Înnebunești mâncând carne și nu e chiar ok. Am ajuns la concluzia că trebuie să îți faci o dietă în funcție de cum răspunde corpul tău și cum ai înțeles tu că lucrează el. Eu am înțeles mesajele pe care mi se transmite corpul meu și tot ceea ce fac e să fiu atentă la cerințele și necesitățile lui', ne-a declarat Adelina Pestrițu, pentru care greutatea ideală este 53 de kilograme.

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter